Beste Leon, het einde is in zicht

Wekelijks schrijven Leon en Peter elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige keer was het de beurt aan Leon, die zijn eerste ervaring met de Wii U deelde tijdens het crewweekend. Deze week schrijft Peter eindelijk een brief terug. Hij was namelijk op vakantie…

Reactie op: Beste Peter, op de Wii U tijdens het crewweekend Beste Leon,

Soms moet je er gewoon even tussenuit. Zeker na een jaar dat wij hebben gehad. Een E3, een Gamescom, heel veel vette games, events, druk met sociale media, de lancering van de Wii U en nog veel meer. Jawel, 2012 was een enorm druk, maar vooral ook goed jaar voor GamersNET! We hebben allemaal kunnen volgen hoe vaak we op trip zijn geweest, hoe vroeg we waren met de meeste reviews en de uitgevers zien ons op alle fronten staan. Dat is een heerlijke ontwikkeling, want we klagen wel eens (ja, ook wij kunnen niet wachten op V5!), maar eigenlijk doen we het zo slecht nog niet. We zijn één van de weinige echt onafhankelijke game-sites en als je dan kunt zeggen dat je bijna overal bij bent, is dat heel tof!

Dat heb ik afgelopen twee weken gevierd op Curaçao. Mijn thuis weg van thuis was weer een heerlijke plek om even op te laden. Ik heb veel gedoken, schildpadden gezien, een zeepaardje en een octopus, de gehele Coruscant Nights trilogie gelezen (Star Wars boeken…) en New Super Mario Bros. 2 meermaals uitgespeeld. Toch, als je me echt vraagt, wat heb je allemaal gedaan op vakantie, was het ook wel heel veel niks doen. Actieve doe-vakanties zijn leuk voor één dag, maar wat nog leuker is als doen, is niks doen ☺.

Maar we zijn weer terug en zullen morgen starten met de GamersNET Game Awards waarbij jullie mogen stemmen op je favoriete game van 2012. De prijzenpakketten zijn groter dan ooit en de video waarin we dat gaan laten zien is jullie eerste kijkje in ons nieuwe GNHQ in Bunnik! Het is nu echt bijna af! En dat betekent dat we gaan beginnen met videoreviews! En mochten jullie nog meer willen weten van redacteuren, ze gaan vaker in beeld zijn dan ooit tevoren!

En even een klein advies! Vergeet het begin van dit jaar niet! Een Mass Effect 3, een Max Payne 3, Diablo III, geen kleine games lijkt me, die toch vaak worden vergeten vanwege het geweld aan het eind van het jaar. Hoewel geweld, ik heb het idee dat dit jaar beter verdeeld was. Natuurlijk zijn er veel toptitels verschenen in het laatste kwartaal, maar het is niet meer zo’n groot verschil met de andere maanden als het was. Goed nieuws of niet? Wel lijkt me, want het betekent dat we het gehele jaar goede titels kunnen verwachten. Wel is het minder voor de portemonnee.

Maar Leon, weet jij al je game van het jaar? Is het nog steeds dezelfde? En ben je klaar om het met de lezers te delen? En lezers, geven jullie ook alvast een voorproefje in de comments?

Tot lator Lee!

 1.   
  spacebuster1972's avatar

  Ik weet mijn game of the year ook nog niet maar waarschijnlijk staat er wel een drie in de titel
  Dit is wel het jaar van de drie geworden. Masseffect 3, Max payne 3, diablo 3,assasinscreed 3,farcry 3 vast nog wel een paar vergeten.

 2.   
  mmx's avatar

  Ik denk assasins creed 3 Farcry 3 Dishonored zeker Diablo 3 dat zijn echte plaatjes van 2012 🙂

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Én of het einde in zicht is!

  Precies op Vrijdag 21 December. 😥

 4.   
  nunen007's avatar

  De beste games van 2012 vond ik toch wel Max payne 3 AC 3 en Far cry 3

 5.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Dat dit jaar zo snel alweer voorbij is. Ik kan het me nog goed herinneren dat ik op de Gamescom was. Dat dat alweer 4 maanden geleden was is best lang. Mijn top 10 van 2012 heb ik al gemaakt maar zal ik pas op 5 januari tijdens de GNR Marathon bekendmaken op GamersNET! 🙂

 6.   
  Neolite's avatar

  Nog 2 dag…. Nee, ik geloof niet in die onzin. Leuk dat er weer begonnen is met de GN Game Awards!

 7.   
  toqeer's avatar

  wat gaat de tijd tog snel voorbij bijna 2013 🙂