Beste Peter, op de Wii U tijdens het crewweekend

Wekelijks schrijven Leon en Peter elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige week was het de beurt aan Peter, die vertelde hoe de eerste Splinter Cell zijn leven heeft veranderd. Deze week schrijft Leon een brief terug.

Reactie op: Beste Leon, hoe Splinter Cell je leven kan bepalen Beste Peter,

Jij zegt weleens dat wij veel op elkaar lijken en dat is ook wel een beetje waar. Niet alleen denken we vaak hetzelfde, ook onze smaak voor entertainment (TV-series, films, games) komt grotendeels overeen. In jouw laatste brief bevestigde je dat eens te meer, want geloof het of niet: de eerste Splinter Cell is ook nog steeds één van mijn favoriete games. Het was één van de eerste “volwassen” spellen die ik speelde (het awesome Rollercoaster Tycoon daargelaten) en ik herinner me nog als de dag van gisteren hoe ik als twaalfjarig jongetje overdonderd werd. Wat is die game geniaal! Splinter Cell is een hardcore stealthgame zoals je die tegenwoordig niet meer ziet (in welk spel uit 2012 ben je immers game over wanneer je gespot wordt?). Puur genieten!

Over puur genieten gesproken: het afgelopen crewweekend was er ook weer één om nooit te vergeten. Zo’n weekend is vaak het enige moment van het jaar dat alle crewleden bij elkaar komen en dat is altijd nog gezelliger dan je aanvankelijk verwacht. Daarnaast is het een fantastisch moment om elkaar beter te leren kennen (sommigen misschien iets te goed? ;)), terug te blikken op het afgelopen jaar van GamersNET en vooral collectief veel alcohol te nuttigen.Ook kon ik dit crewweekend voor het eerst uitgebreid aan de slag met de Wii U. Ik had de GamePad al even mogen betasten op de Gamescom, maar tijdens onze meeting heb ik uitgebreid Mario mogen spelen middels de streaming-functionaliteit van Nintendo’s nieuwste controller. En ik moet toegeven: dat werkt wel verdraaid lekker! Ik ben weliswaar nog niet van plan om het apparaat aan te schaffen, maar ik kan goed begrijpen dat mensen enthousiast zijn over de vele functies van de GamePad. Het is als gamen op een tablet, maar dan met analoge sticks. Wie wil dat nou niet?

Hoe bevalt de Wii U jou tot dusver? Is het het apparaat van je dromen, of staan enkele dingen tegen? Dat kan bijna niet anders, toch? Toch?!

Groetjes,

Leon

 1.   
  Gunrunner120's avatar

  ik heb van een insider deze quote over het crew weekend gehoord: Die crew leden kunnen veel zuipe jongen echt niet normaal 😛

 2.   
  Daan's avatar

  Er is behoorlijk wat gezopen ja. De laatste avond zaten we zelfs de laatste 3 uur zonder alcohol. 😆
  Was een zeer gezellig en geslaagd weekend!

 3.   
  soldierarjan's avatar

  Dat crewweekend is zo te lezen goed gezellig geweest.

 4.   
  EggieGame's avatar

  Het was het ook, veel alcohol is er ook inderdaad door heen gegaan. En Johan had zelf zijn eigen gemaakt drank spel meegenomen en die gaaf was. En het was Super Gezellig!

 5.   
  WarfailZ's avatar

  Leuk om te horen dat het zo vet was:) De Wii U Moet ik nog maar even bezien..