Beste Leon, wat een weekend!

Wekelijks schrijven Leon en Peter elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige week was het de beurt aan Leon die schaamteloos reclame maakte voor GN ON AIR en het laatste CSI: GamersNET filmpje. Dat is allemaal afgelopen week gebeurd en Peter doet verslag van een geweldig weekend.

Reactie op: Beste Peter, why do we fall? Beste Leon,

Wat een weekend hebben wij gehad zeg! Het begon afgelopen vrijdag, toen we samen met Johan en Tom richting Campzone togen. Voor mij was het al de vierde keer op de gamecamping in Oirschot en ook deze keer was er één om niet te vergeten. Veel Jagermeister, bier en een zoektocht naar het meisje met de gele Crocs. Voor de mensen die het niet weten: vorig jaar hebben we tijdens een dronken avond een meisje met gele Crocs ontmoet. Sensueel, knap, maar vooral een beetje raar. Dit jaar wilde haar terugvinden en al ga ik niet verklappen of we haar gevonden hebben (komt later in een GN ON TOUR), de zoektocht was in ieder geval hilarisch. Wellicht dat er een vervolg komt op het liedje dat Tom en ik vorig jaar over haar geschreven hebben.

Dan zaterdag, toen wij de conclusie van een klein zomerprojectje hebben gehad. GN ON AIR is een idee dat al erg lang bestaat, maar nooit van de grond is gekomen vanwege tijdgebrek en technische uitdagingen. Deze zijn nu uit de weg en afgelopen zaterdag hadden wij dan ook de eerste liveshow van GamersNET RADIO met GN ON AIR. De show draaide zoals bedacht om de luisteraars en deze hebben massaal gechat, geteamspeakt en meegedaan via Skype. Volgens mij kunnen we spreken van een succes als ik zie hoe Richard, Wester, Daniel, jij en ik hebben gelachen met Doe na en win een Pizza, DNHGNOSEBQ (De Nutteloze Het Gaat Nergens Over Spek En Bonen Quiz) en de GN Klachtenlijn. Ik wil mensen alvast oproepen om de eerste zaterdag van september in de agenda’s te zetten, want ik denk dat er wel een vervolg komt.

En dan zondag, toen we het laatste deel van de CSI: GamersNET Trilogie hebben opgenomen in het altijd schitterende Boskoop. Natuurlijk ga ik niks verklappen over het verhaal, maar we hebben volgens mij een epische conclusie neergezet. Het zal de laatste CSI-spoof zijn en volgende keer gaan we iets anders bedenken, maar tot die tijd kan ik niet wachten om de laatste beelden in de goede volgorde te knippen en spannend te maken met zeer extreme effecten. En onderstaand voorbeeld moet toch wel iets zeggen over de spanning van dit laatste deel.

Zelden heb ik zo’n volgepakt weekend GN gehad, maar wat hebben we gelachen. Volgens mij was het een mooie voorbereiding op Gamescom, want aanstaande maandag zullen, Richard, Wester, Daniel, Tom, jij en ik richting Keulen vertrekken om verslag te doen van de grootste gamebeurs van Europa. Wat we precies gaan beleven is nog onbekend, maar omdat de beurs qua uitgevers rustiger is dan ooit, zullen we veel videocontent gaan maken die niet direct met games te maken heeft. Boothbabes, cosplayers, de stad Keulen: er zal genoeg te zien zijn de komende maand op GamersNET.

Een mooi moment om ook onze lezers te vragen of zij nog leuke ideeën hebben voor ons in Keulen? Een leuke invalshoek, een tof item of gewoon een gek idee. Ik hoop dat mensen hun tips hieronder kunnen plaatsen. Aan ons zal het in ieder geval niet liggen, want ik heb weer enorm veel zin in een leukste week van het gamesjaar: Gamescom!

Tot maandag vriend!

Peter

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren