Beste Peter, why do we fall?

Wekelijks schrijven Leon en Peter elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige week was het de beurt aan Peter, die beweerde dat Batman het zou winnen van Spider-Man. Leon is het niet met hem eens en schrijft een brief terug.

Reactie op: Beste Leon, alsof Spider-Man het ooit van Batman wint Beste Peter,

Toch schattig dat je het blijft opnemen voor Batman. Hij is natuurlijk net een stukje meer awesome dan Spider-Man, maar feit blijft dat laatstgenoemde sterker is. Hij ziet elke aanval van Batman al van mijlenver aankomen met zijn spider-senses en dus kan hij alles ontwijken. Bovendien heeft de geschiedenis het al bewezen! Vrijwel geen enkele vijand van Batman beschikt over bovenmenselijke superkrachten, terwijl Spider-Mans vijanden allemaal extreem sterk zijn. Toch slaagt hij er elke keer weer in om ze te verslaan! Het lijkt me dus duidelijk: in een gevecht tussen deze twee zou Batman uiteindelijk het onderspit delven.

Dat neemt niet weg dat The Dark Knight Rises één van de vetste films is die ik de afgelopen tijd heb gezien! Vorige week zaterdag hebben we hem samen in IMAX bekeken en we waren het erover eens dat dit een meer dan waardige afsluiter van de trilogie is. Bane is extreem awesome en de emoties tussen de personages zijn van de bovenste plank. En dan het einde… Geniaal! Het enige minpunt is dat het waarschijnlijk nog flink wat jaren zal duren voordat de nieuwe trilogie er komt, maar Christopher Nolan heeft de franchise nu zo fenomenaal achtergelaten dat de nieuwe regisseur wel een gigantische prutser moet zijn, wil hij de eerstvolgende Batman-film verpesten.

Minstens zo awesome als The Dark Knight Rises wordt het aanstaande GN-weekend. We beginnen het weekend vrijdag met een overnachting op Campzone (waar we uiteraard uitgebreid verslag van zullen doen), om de volgende dag eindelijk weer eens plaats te nemen op de stoel van de co-host bij GamersNET Radio. Tussen 15:00 uur en 18:00 uur is de pilot van GN On Air live te beluisteren via de site en met het draaiboek dat we nu hebben moet het wel heel gek lopen, wil dit geen succes worden! Er is genoeg aandacht voor de bezoekers, de Spek- en Bonenquizvragen liggen al op de plank en ook de prijzen zijn klaar om verstuurd te worden.

Zondag sluiten we het weekend in stijl af met de allerlaatste GN CSI-aflevering. Ik mag helaas nog niet in details treden, maar jongens wat wordt dit vet! Eindelijk hebben we een vuurwapen weten te bemachtigen en ook het plot is vernuftiger (lees: debieler) dan ooit… Als dit een voorbode is van de awesomeness die GamesCom ons gaat brengen, dan kan ook die beurs niet meer stuk.

Ik heb mezelf denk ik momenteel wel genoeg klemgeluld met grote beloftes, nu rest ons enkel nog de taak om de hoge verwachtingen waar te maken. Maar mochten het filmpje en de GN On Air-pilot blijken te falen, dan moeten we de hoop niet opgeven. Onthoud wat Thomas Wayne in Batman Begins tegen Bruce zei: “Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.”

Greets,

Leon

  1.   
    nunen007's avatar

    kom maar op met die nieuwe GN CSI aflevering! 😀

  2.   
    tijn80's avatar

    ”nunen007″ schreef, "kom maar op met die nieuwe GN CSI aflevering! 😀 "

    Of een paar nagespeelde scenes uit games/films (Der Untergang / Why do we fall?) 😉

  3.   
    Danielle.k's avatar

    Een GN CSI-aflevering faalt alleen als (Zombie) Richard er niet in voorkomt :P, dus ik hoop met veel liefde dat Richard weer zijn geliefde rol erin mee speelt 😉

  4.   
    yostiemontana's avatar

    Beste Peter, why do we fall?

    Door de zwaartekracht

  5.   
    rikato's avatar

    yostiemontana schreef, "

    Beste Peter, why do we fall?"

    Door de zwaartekracht

    You don’t say :p

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    What does that mean?
    -‘Rise!’

    Batman is sowieso vetter dan spider-man.
    Nerd vs. multimiljardair, parker kan nog niet eens een ginger aan de haak slaan laat staan met drie meiden in de privéheli naar zijn eigen feest gaan, batman doet dat wel…
    daarbij komt dat spiderman altijd zijn vijanden met geluk verslaat 😉

  7.   
    Mmore's avatar

    Het volgende project van Nolan is trouwens Superman….. 😮