De Sims 3: Katy Perry Pakt Uit Accessoires

In De Sims 3: Showtime zagen we zangeres Katy Perry al langskomen met onder andere haar eigen special edition. Met De Sims 3: Katy Perry Pakt uit wordt de samenwerking tussen de zangeres, die een groot fan is van de serie, en Electronic Arts voortgezet.

De Sims 3: Katy Perry Pakt uit staat helemaal in het teken van zangeres Katy Perry en dat betekent maar een ding: heel erg veel zoetigheid. Dit is absoluut geen straf als je hiervan houdt, maar als het niet je ding is, dan is dit accesoirepakket geen aanrader. Alle meubels, alle kleding en alle haarstijlen hebben hier namelijk wel iets mee te maken. Zo heb je bijvoorbeeld een bank die lijkt op een lekkere ijscoupe, een boom gemaakt van suikerspin en kauwgomballen, en een bikinitopje met pepermuntjes voor de cups.

Niet voor de kids

Veel van de kleding en de haarstijlen die terug zijn te vinden in dit pakket zullen fans van de zangeres bekend voorkomen, iets wat dit pakket extra leuk maakt. Het jurkje dat de zangeres aanheeft op de packshot van de game zit er uiteraard bij, maar ook een bikinitopje met ijshoorntjes, een avondjurk met allerlei snoepjes erop en een kapsel met daarin een hartje verwerkt, zijn van de partij. Hoewel deze outfits erg leuk zijn zit er wel een nadeel aan: ze zijn alleen te dragen door volwassen, vrouwelijke Sims.

Het is duidelijk dat de meesten mannelijke Sims liever niet zien rondlopen in een bikinitopje gemaakt van pepermuntjes, maar het zoetige thema van dit accesoirepakket was ook perfect geweest voor kinderkleding. Nu kun je wel een kinderkamer helemaal inrichten alsof het het huisje is uit het sprookje van Hans en Grietje, maar de kinderen kunnen helaas geen bijpassende kleding aantrekken. Overigens zit er voor de mannen wel een nieuw setje kleding in De Sims 3: Katy Perry, maar daar houdt het voor de mannen (helaas) wel op.

“]

Textures

Een ander punt van kritiek op dit accesoirepakket hoort bij de gebruikte textures. Bij sommige kledingstukken is gebruik gemaakt van een fotorealistische texture, terwijl dit bij andere juist niet is gedaan. De eerstgenoemde lijken platter en zien er daarom net iets minder mooi uit dan de rest. Ook bij sommige meubels is de texture niet optimaal. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de barkruk gemaakt van zo’n typisch rood-wit pepermuntje, dan kun je flink wat kartelige randjes waarnemen. Zet je er een pilaar naast met eenzelfde soort patroon met schuine strepen, dan zie je het verschil qua randjes bovendien heel duidelijk.

Conclusie

Dit neemt echter niet weg dat ook dit weer een heel leuk pakket met accessoires is geworden, zolang je maar iets hebt met het thema. Je krijg genoeg waar voor je geld, want naast meubels, kleding en haarstijlen krijg je er ook drie nieuwe openbare gebouwen bij. Vergis je niet, want het aantal kledingstukken en meubels dat je met dit pakket toe kunt voegen aan je game is zeker niet klein, hoewel de kledingstukken en kapsels bijna alleen geschikt zijn voor volwassen, vrouwelijke Sims. Ben je dus een fan van De Sims 3 en het zoetige thema van dit accesoirepakket, dan is ook dit pakket weer een aanrader.

Gamersnet Score

Wat is HOT

  • Mierzoete thema is heel goed in alles doorgevoerd
  • Flink veel nieuwe voorwerpen
  • kledingstukken en haarstijlen
  • Drie nieuwe openbare gebouwen

Wat is NOT

  • Geen kleding voor jonge Sims
  • Textures zijn soms wat vreemd uitgevoerd

7.3

  1.   
    lassieman's avatar

    Apart, een heel pakket op 1 iemand gefocust. Wel leuk voor de fans natuurlijk.

  2.   
    MitchieB's avatar

    dit is egt de eerste sims expansion die me niet boeit

  3.   
    Majo's avatar

    MitchieB schreef, "dit is egt de eerste sims expansion die me niet boeit"

    Officieel is dit geen uitbreidingspakket, zoals bijvoorbeeld Showtime en Na Middernacht, maar een accesoirepakket. Het bevat dus alleen nieuwe content, maar geen nieuwe gameplay.

  4.   
    Timmai's avatar

    ik zou der doen

  5.   
    IyanHarm's avatar

    Ik wil katy perry zelf wel eens uitpakken

  6.   
    MitchieB's avatar

    Majo schreef, "

    ”MitchieB” schreef, "dit is egt de eerste sims expansion die me niet boeit"

    Officieel is dit geen uitbreidingspakket, zoals bijvoorbeeld Showtime en Na Middernacht, maar een accesoirepakket. Het bevat dus alleen nieuwe content, maar geen nieuwe gameplay.
    "

    ok dan kan ik em mooi in de schappen laten liggen 🙂