GN Top 10: Vreemdste kapsels

Dit is de alweer de tweede GamersNET Top 10 die door jullie is samengesteld. Er zijn opnieuw veel stemmen binnen gekomen maar helaas hebben er maar tien personages de uiteindelijke lijst gehaald. Deze week staat geheel in het teken van personages met een vreemd kapsel. Welke vonden jullie het raarst? De stemmen zijn geteld en dit is het resultaat.

Nummer #10

Op nummer tien staat deze week de koning der duistere grappen en grimmige humor en hij heeft bovendien een ontzettende hekel aan één vleermuis in het bijzonder: Batman. Zijn gestoorde geest is terug te vinden in zowel zijn kledingskeuze als in zijn kapsel.

Nummer #9

Nummer negen word deze week ingenomen door een vrolijk kereltje met een enorme sleutel. Hij draagt veel te grote schoenen en gaat om met een eend… Een vreemde vogel dus. Toch veroverde zijn verhaal en dat van de vele Disney karakters mijn hart als kind. Weet je al om wie het gaat? Sora, uit de Kingdom Hearts-reeks natuurlijk!

Nummer #8

Capcom heeft wel vaker games gemaakt met een vreemde uitstraling. Zo ook Bayonetta, de actiegame van het bedrijf. In Bayonetta speel je de lieftallige dame met dezelfde naam die niet alleen met conventionele wapens kan vechten, maar ook met haar kapsel! Sterker nog, haar gehele outfit bestaat uit haar haar. Desalniettemin is Bayonetta een wonderschone dame en komt met haar kapsel terecht op nummer acht.

Nummer #7

“Je suis un baguette!” is het eerste wat er bij me opkomt als ik nummer zeven zie. Nummer zeven is deze week in beslag genomen door Dampierre, het downloadbare personage van het nieuwste Soul Calibur deel. Zijn kapsel loopt stiekem door naar zijn snor en de rest verstopt hij onder een enorme hoed. Fransen… Ik zal ze nooit begrijpen.

Nummer #6

Tijdens het reviewen van de game Catherine kwam ik de volgende dame tegen; de hostess van het programma “The Golden Playhouse”. Haar wonderschone voorkomen blijkt al snel een illusie te zijn; want al snel wordt er een enorme afro je gezicht in gegooid… Ach, een lief gezichtje heeft ze wel, al zeg ik het zelf.

Nummer #5

Op nummer vijf staat deze week iemand uit de bekende Tekken-serie. Deze reeks fighting games kent een aantal personages met een vreemd kapsel, maar Paul laat zien dat een bad hair day altijd erger kan. Welkom op de vijfde plaats, Paul!

Nummer #4

Op nummer vier staat deze week Guile uit de Street Fighter games. Zijn kapsel doet erg denken aan dat van Paul nadat deze eens flink op de grond geramd is. De afbeelding zegt meer dan duizend woorden.

Nummer #3

Het kan voorkomen dat je haar overeind gaat staan nadat je een flinke schok gekregen hebt. Tenzij je een flinke boete van de modepolitie wilt maak je hier natuurlijk gebruik van om een geheel nieuw kapsel te creëren. Sissel uit Ghost Trick: Phantom Detective laat dit nog eens duidelijk zien. Like a boss!

Nummer #2

We zijn er bijna, maar voordat het zover is laat ik jullie eerst kennis maken met nummer twee. Het is een algemeen gegeven dat senioren een nogal simpel kapsel bezitten, maar Heihachi Mishimi heeft hier geen boodschap aan. Woede en enorme spieren zijn aanwezig op deze man, iets wat ook terug te zien is in zijn kapselkeuze.

Nummer #1

Nummer één is deze week veroverd door een echte Glamrocker. Verschillende bands uit de jaren ’80 en ’90 hebben deze look geprobeerd na te doen, maar onze anti-held General Lionwhyte laat zien dat hij de koning der Glamrock is in Brütal Legend. Zijn kapsel straalt perfectie uit; hij kan er zelfs mee vliegen!


Over twee weken staat er weer een nieuwe GamersNET Top 10 klaar. Genoeg tijd om eens flink aan jullie kapsel te werken, dus pak de haarlakbussen en kammen er maar bij!

 1.   
  Remco_MUFC's avatar

  Haha, ja al die Tekken personages hebben van dat gekke haar. Maar ach, dat is Japans he 😆

 2.   
  SonyBoy's avatar

  Ben het geheel eens met #1, #3 en #6. Toch verwachte ik nog meer gekke kapsel als die van 1.

 3.   
  fdennis's avatar

  Vind nr 7 vrij normaal. Het gaat om de kapsels en je ziet alleen een hoed met wat haar wat eruit steekt. Dat zie je wel vaker niks mis mee toch?

 4.   
  lassieman's avatar

  Haha, nice hoor ;d

 5.   
  HashtagMcSwag's avatar

  Haha lol 😛

 6.   
  ms13694's avatar

  Leuk

 7.   
  marklin989's avatar

  nummer 9 wil ik anders wel ^^

 8.   
  blackname's avatar

  ”marklin989″ schreef, "nummer 9 wil ik anders wel ^^
  "

  Ik wil nummer 8 wel, if you know what i mean 😉

 9.   
  leider1000's avatar

  nummer 9 valt op het eerste gezicht wel mee

 10.   
  toqeer's avatar

  nummer 9 vind ik ook wel meevallen het ziet er juist vet uit 😛

 11.   
  MistWalker's avatar

  Nummer acht lijkt een doodgewoon kapsel. voor mij toch 🙂

 12.   
  mmx's avatar

  Ik vind Bayonetta No 8 wel sexxy eerlijk gezegd 😉 😉 😉 😛

 13.   
  PaNNa's avatar

  3 is wel echt weird..

 14.   
  ExtremeDotCom's avatar

  Vind 8 nog vet tbh :p en 3 jah….

 15.   
  Zeeha's avatar

  Super 😀

 16.   
  N.Frufo's avatar

  En wie loopt er met dit kapsel wel is anders op straat?