Beste Leon, blij dat ik terug ben!

In deze vierde serie van ‘Beste’ schrijven Leon en Peter elkaar wekelijks over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Peter was even op vakantie, dus we beginnen met een nieuwe brief, waarin Peter vertelt over zijn vakantie, BioShock: Infinite, het belang van gamen en de ambities van Nintendo.

De laatste brief van Leon

Beste Leon,

Als er één ding is wat ik nooit probeer te doen, dan is het klagen. Voor veel mensen heb ik de leukste job op aarde, maar als je die job elke dag mag beoefenen dan vergeet je wel eens hoe gelukkig je ermee bent. En zo betrap ik me er wel eens op dat ik klaag over vermoeide voeten na een vette trip, of knies over dat ik ALWEER een game moet spelen. Vergeef me, want tijdens mijn vakantie afgelopen weken heb ik weer eens ontdekt hoe leuk mijn baan is. Ik heb jullie namelijk ongelooflijk gemist! En hoewel mijn vakantie heerlijk was, ben ik blij dat ik weer in het warme bad van GamersNET ben gestapt.

Het is mij de afgelopen twee weken wel gelukt om niet op GamersNET te komen! En ik moet eerlijk zijn dat dat ook wel eens lekker was. Om niet dagelijks te horen welke game er nu weer is uitgesteld, of welke analist nu weer denkt dat een bepaalde console gaat falen, stralen, breken of floreren. Want wist je Leon? Als je niet met games bezig bent gaat het leven ook gewoon door! Sterker nog! Mijn duikinstructrice speelt nooit een spelletje! En wist je zelfs dat er mensen zijn in Afrika die nooit games spelen! Het is een raar idee, want hoewel ik niet bezig was met GamersNET, heb ik wel degelijk mijn PlayStation Vita gebruikt voor hier en daar een potje FIFA Football. Kijk mij zitten joh met mijn bouwvakkersarmen!

Overigens was niet alles peis en vree, want ik heb ook behoorlijk zitten schelden in mijn ontspannende stoel in de zon. Ken jij het logospel dat eind van het jaar altijd in de Telegraaf staat? Waarbij je honderd logo’s te zien krijgt en je moet raden welk bedrijf bij welk logo hoort? Nou, in de App Store is ook zo’n spel te vinden en weet je Leon? Je gaat jezelf haten! Je herkent alles! Je denkt alles te weten en vervolgens zit je uren met die irritante logo’s in je hoofd!

Als ik zo zie wat ik de afgelopen tijd heb gemist kunnen we zeker spreken van komkommertijd. Black Ops II is aangekondigd… Verzin eens wat nieuws denk ik dan. Daarnaast is BioShock: Infinite uitgesteld naar 2013, iets waar ik wel een beetje van baal, want mijn nummer één game van dit jaar is nu verschoven. Nu zal ik moeten teren op Assassin’s Creed III en hopelijk Grand Theft Auto V. Ook geen straf natuurlijk!

Maar het belangrijkste nieuws kwam volgens mij van de grote baas van Nintendo!

Iwata wist namelijk te melden dat de Wii U een hardcore console is! En dat is serieus heel belangrijk nieuws voor fanatieke gamers als wij zijn. Het is namelijk voor het eerst dat Nintendo dit zelf zegt! We hebben heel veel gezeurd over de Wii, maar we kunnen Nintendo niet beschuldigen van valse beloftes. De Wii is namelijk nooit een hardcore console geweest, ook niet voor Nintendo. Ze hebben nu in ieder geval de ambitie om de Wii U wat diepgaander te maken. De reden is volgens hem het lage aantal games dat er per Wii is verkocht. En terecht! Met hardcore games bereik je fanatiekere mensen en dus mensen die meer games kopen! Goed nieuws!

Maar hoe was het met jou afgelopen weken? Heb ik veel gemist? Was het lastig de site te runnen? Alles goed gegaan? Lekker even rust aan je hoofd? Mooi! Dat is nu afgelopen! Aan de slag jij! Nieuws plaatsen, reviews schrijven!

 1.   
  Zeeha's avatar

  zalige post! leuk om te lezen 😉

 2.   
  RenevdGijp's avatar

  Peter is terug, yeah

 3.   
  wiebeg's avatar

  Interesseert mij dit ?

 4.   
  mmx's avatar

  Interesseert mij dit ?

  eerlijk gezegd nee !

 5.   
  cool ice's avatar

  haha, leuke brief weer! 🙂

 6.   
  Hitman047's avatar

  Wij zijn ook blij dat je weer terug bent, Peter.

  Geen prijsvraagvrijdagen meer op Zondag, enzo… 😳

 7.   
  Hillianii's avatar

  Welcome Back! 😛

 8.   
  Houserz's avatar

  mmx schreef, "

  Interesseert mij dit ? "

  eerlijk gezegd nee !

  Als het je niet interresseert , dan flikker je maar op.

 9.   
  GamerJaime's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Wij zijn ook blij dat je weer terug bent, Peter.
  Geen prijsvraagvrijdagen meer op Zondag, enzo… :oops:"

  Hahahaha 😛 Hele charmante foto ook Peter.. 🙄

 10.   
  Leon's avatar

  ”Hitman047″ schreef, "Wij zijn ook blij dat je weer terug bent, Peter.
  Geen prijsvraagvrijdagen meer op Zondag, enzo… :oops:"

  ?