GN Top 10: Vreemdste game accessoires

Je kent het wel, het eeuwige gekibbel tussen twee mensen over wat beter is. Deze strijd gaat Glenn nu ook aan op GamersNET.nl in de enige echte GN Top 10. Zijn oordeel, grappig of serieus, over van alles en nog wat kun je hier lezen.

Vorige week heb je onze top 10 van gamefilms kunnen bekijken. Deze week doen we iets compleet anders. We gaan namelijk naar de top 10 vreemdste game accessoires kijken.

Nummer #10

We beginnen deze week met een accessoire voor de Wiimote. Wellicht zijn er echte cheerleaders onder ons, maar naar verwachting is dit geen bestseller. De afbeelding spreekt voor zich.

Nummer #9

Op nummer negen staat de Wii Bowling Ball. Deze is ontwikkeld door CTA Digital, een naam die heel veel in deze lijst gaat voorkomen. De bowling bal ziet er uit als een echte bowling bal, maar dan met knopjes erop. Persoonlijk kan ik me niet voorstellen dat spelers van Wii Bowling dit stukje hardware er per sé bij moeten hebben, maar ieder zijn ding zullen we maar zeggen. Voor de veiligheid zit er een polsbandje aan, want je wilt er immers niemand mee doodgooien.

Nummer #8

Nummer acht is ingenomen door een andere bal, namelijk de Wii American Football. Nu kun je er nog idioter uitzien dan normaal en doen alsof je een… American Football in je hand hebt! Blijkbaar was er een enorme vraag naar een dergelijk product, dus heeft CTA Digital ons weer eens voorzien van wat vermaak.

Nummer #7

Het lijkt er bijna op dat CTA Digital’s enige doel is om Nintendo belachelijk te maken. Ze gaan door met hun killstreak aan vreemde accessoires met de enige echt opblaas kart! Die zou je wel willen hebben voor je 18e verjaardag! Nu kun je tijdens het spelen van Mario Kart nog oncomfortabeler gaan zitten in een mini autootje. Wie droomt daar nou niet van?

Nummer #6

CTA Digital is nog lang niet klaar. Nee, want hun eigen versie van Justin Bieber laat ons in de volgende video precies zien hoe je je net geen Jedi kunt voelen met hun oplichtende lightsaber mod voor de Wiimote. Let vooral op de niet gesynchoniseerde bewegingen!

Nummer #5

Vanaf nu gaat het echt freaky worden, dus lees snel verder! Want stel je voor, je zit op Skype en je krijgt opeens ongelooflijk veel zin in wat plezier. Wat doe je dan? Je pakt je JoyRiact erbij, natuurlijk! De Joy Ride Action promoot online seks via een vreemde, door Skype aangestuurde seksgame, waarna je vervolgens je innerlijke zelf kunt verkennen. Bekijk de video hieronder.

Nummer #4

Mojowijo zegt waarschijnlijk niets. Ken je de naam wel? Dan ken je uiteraard de Wii Mote Dildo’s! Deze zijn voor zowel man als vrouw. Nintendo heeft echter geen Quality Seal op dit product aangebracht, want stel je voor! De dildo’s werken via een computer, waarmee je vervolgens vibraties naar de tweede dildo kunt sturen. Dat is pas coöperatieve gameplay!

Nummer #3

Voor 200 dollar kan dit schatje van jou zijn: de enige echte Steel Battalion controller. Mech-geeks zijn sowieso al een beetje gek, maar dit gaat wel heel ver. Het station heeft veertig knoppen. Vergelijk dat maar eens met je gemiddelde console controller.

Grappig is het zeker, maar of het zo praktisch is… Bekijk de foto hieronder.

Nummer #2

Iedereen wilde in de jaren 80 en 90 een Terminator zijn, een ideaal moment voor Nintendo om het gat in de markt te vullen voor onze lieve gamertjes uit die tijd. Zij bedachten namelijk de Nintendo PowerGlove, een apparaat waar je geen nee tegen kunt zegggen. Eat Terminator, Kinect!

Nummer #1

Op nummer één staat de meest awesome gamecontroller ooit gemaakt voor één van de slechtste games aller tijden. Let vooral op het kleine meisje wat het ding bedient en de miniscule TV waar deze op gericht staat. Het is niet gek dat de Death Crimson controller op nummer één in de lijst staat. Wie wil dit nou niet? Het Japanse meisje is niet inbegrepen.

Dit was alweer de vierde GamersNET top 10. Ik heb me doodgelachen tijdens het opzoeken van het materiaal deze week, hopelijk hebben jullie er ook van genoten.

Volgende week staat er weer een lijst klaar, maar wellicht hebben jullie zelf nog een ideeën waar deze over moet gaan. Suggesties en tips kun je mailen naar [email protected]. Tot volgende week!

 1.   
  fdennis's avatar

  Die bowling bal vind ik toch wel heel grappig bedacht:P. Had eigenlijk die gekke 2de pook voor de 3ds op 1 verwacht.

 2.   
  bender's avatar

  Ik hou echt van Amerika. :’)

 3.   
  Ika Q's avatar

  lol nummer 4, lijkt wel op een dildo 😆

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Ika Q schreef, "lol nummer 4, lijkt wel op een dildo 😆 "

  Hahaha no shit sherlock! Dat is het ook! 😆

 5.   
  ShadyXL's avatar

  Lol @4 en 5 xD

 6.   
  Petor's avatar

  jaime360gamer schreef, "

  ”Ika Q” schreef, "lol nummer 4, lijkt wel op een dildo 😆 "

  Hahaha no shit sherlock! Dat is het ook! 😆 "

  En natuurlijk een handig handje voor de achterkant 🙂

 7.   
  Flapjack's avatar

  ik zie he al voor me: in de winkel zon wii dildo afrekenen XD BAH

 8.   
  alround gamer's avatar

  Another quality innovation from CTA digital! 😆

 9.   
  alround gamer's avatar

  And i’ve no doubt that you will be the most populair person on the block with this inflatable wii racing kart!
  😀 😆 😛

 10.   
  cool ice's avatar

  haha geniaal dit! 😀

  en die nummer 4 en 5 heb ik nou nog nooit bij de intertoys zien staan. 😛

 11.   
  Leon 2.0's avatar

  cool ice schreef, "haha geniaal dit! 😀
  en die nummer 4 en 5 heb ik nou nog nooit bij de intertoys zien staan. 😛 "

  Serieus? Die dildo’s? Geniaal als een onwetend kind dat voor zijn Wii koopt en dat vrolijk aan z’n ouders laat zien. 😛

 12.   
  GamerJaime's avatar

  Petor schreef, "

  ”jaime360gamer” schreef, "[quote=”Ika Q”].."

  Hahaha no shit sherlock! Dat is het ook! 😆 "

  En natuurlijk een handig handje voor de achterkant :)[/quote]
  Hmmm waar zou dat nou voor zijn?? 🙄

 13.   
  xColdNight's avatar

  Omg wat een foute dingen zitten daar tussen xD Wist niet dat ze zó ver gingen hahaha.

 14.   
  RoHoutje's avatar

  Die dildo is wel geniaal! 🙂

 15.   
  GamerJaime's avatar

  Hahaha vind nummer 4 zo geniaal heb hem meteen ff op facebook gezet. 😛

 16.   
  Fox's avatar

  Jammer van n1.. Japanse niet inbegrepen..

 17.   
  G.I.do's avatar

  zoude er mense zijn die dit allemaal hebbe?

 18.   
  Rodriguez's avatar

  Hahaha geniaal dit ;p