Beste Tom, That Yoda Guy!

Na de series tussen Michiel en Peter en Matthijs en Richard, is het deze derde serie van Beste, in handen van Tom en Peter. Wekelijks schrijven zij elkaar over de dagelijkse dingen in het leven, maar vooral ook over games. Vorige week deelde Tom zijn mening over de ignorante gamers, deze week had Peter een bijzondere ontmoeting op het schitterende Caribische eiland Sint Maarten! Ook verheugt hij zich op de aanstaande decembermaand.

Beste Tom,

Op het moment van schrijven beleef ik mijn laatste dag van mijn vakantie op Curaçao en op het moment dat je dit leest ben ik net weer geland in ons eigen landje. Het KNMI waarschuwt voor windstoten en hoge waterstanden las ik zojuist en het is moeilijk om dan niet in de lach te schieten, ware het niet dat ik over twee dagen ook weer te maken heb met windstoten, kou, water, sneeuw en regen, dingen die hier allemaal niet van toepassing zijn.

Maar goed, december komt eraan en voor velen betekent dat het spelen van al die games die we de maanden ervoor hebben gekocht, of gaan krijgen van Sinterklaas of met Kerst. Het is immers koud en guur en je kunt niet de hele dag gezellig met je ouders op de bank zitten. Gegamed zal er worden! Ook voor ons wordt het een leuke maand. Mensen denken vaak dat de decembermaand voor de redactie van GamersNET een rustige maand is maar niets is minder waar. Door het wegvallen van veel heet nieuws gaan we zelf voor veel content zorgen en met het einde van het jaar op komst, ga ik alle uitgevers weer vragen om mee te doen met de hopelijk schandalig grote prijzenpakketten voor de GN Game Awards 2011. Daarnaast komt de GamersNET RADIO Marathon er ook weer aan, komt er een nieuwe cd van Hans Otjes en gaan we ook nog een weekend chillen in een blokhut met bijna de gehele redactie.

Niet alleen gaan we dat weekend gebruiken om het jaar lachend, gierend en brullend af te sluiten, ook gaan we daar natuurlijk nadenken over splinternieuwe content voor het komende jaar. Richard is zojuist gestart met de geweldige GN Playlist, volgend jaar begint Michiel met het GN Ambassadeurschap en zelfs grote baas Joost heeft een geweldig nieuw idee bedacht, dat we ook in 2012 gaan starten. Natuurlijk zijn nog meer nieuwe initiatieven van harte welkom. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de mening van de lezers van deze brief, want wellicht hebben zij nog wel een briljant idee om 2012 nog rijker te maken aan content dan 2011 al was.

Trouwens! Vorige week was ik een paar dagen op Sint Maarten en raadt een wie daar zijn pensioen aan het vieren is?! Nick Maley! Eén van de bedenkers van onder andere Yoda, Chewbacca en vele poppen uit de Cantina van Tatooine! Normaal ben je op de Cariben ver van nerdgasms, maar toen ik de ingang van zijn shop zag viel ik bijna op de knieën van geluk. Ik had na een week wel weer wat nerdy gevoelens nodig. Ik miste Jonah zelfs bijna, toen ik binnenstapte bij de galerie van de beste man, vol met tekeningen, scripts, storyboards en hele pakken van Star Wars. Natuurlijk is That Yoda Guy (zoals hij zichzelf noemt) een commercieel mannetje, maar ook ik heb hem gesponsord door een schets van hem te kopen, met daaronder: To Peter, May the Force be with you. Gelukkig was ik niet de enige die onder de indruk was, want na mijn handtekening kwam er een Amerikaanse vrouw naar hem toe, pakte zijn hand en zei: thank you for making millions of people happy! Thank god for these beautiful hands! Geen woord gelogen!

Het spijt me dat ik nog niet gesproken heb over games, maar de afgelopen twee weken heb ik geen game aangeraakt. Mijn plannen om Ocarina of Time 3D uit te spelen zijn in het water gevallen vanwege Game of Thrones. Ik heb de HBO serie nog niet gezien, maar het boek is in ieder geval geweldig! Bijna heb ik het uit en het vervolg ligt al klaar. Ik sluit deze column dus af met een boekentip, waarvoor excuses! Als ik terug ben speel ik snel Batman: Arkham City en Assassin’s Creed: Revelations uit om me op te maken voor The Old Republic!

Spreek je snel weer man!

Groetjes,

Peter

 1.   
  mastertje's avatar

  Game of Thrones schijnt echt geweldig te zijn?
  Is al bekend wanneer die in Europa op televisie komt of is die dat al ? 😳

 2.   
  WoKingNL's avatar

  Game of thrones is echt een hele erge aanrader, super awesome serie en 2de seizoen duurt nog erg lang helaas 😛