De protagonisten van Hunted: The Demon’s Forge

In Hunted: The Demon’s Forge zullen we aan de slag gaan in een echte Dungeon Crawler met Hack ’n Slash-elementen en dat allemaal in een duistere fantasy-setting. Ontwikkelaar inXile Entertainment wil dit genre namelijk terug op de kaart zetten. De game leunt ook op zeer coöperatieve gameplay en dus zijn er twee karakters nodig om mee aan de slag te kunnen. Wij stellen jullie in aanloop van de release van de game voor aan de twee protagonisten van de game en hun speelstijl, zodat jullie nu alvast kunnen bedenken welk karakter bij jullie past.

eft

Caddoc

Caddoc is de mannelijke protagonist van de game en hij is de echte krachtpatser van het stel. Hij is fors, flink gespierd en het zal niemand verbazen dat hij vooral een melee-vechter is, die tegenstanders van dichtbij afslacht. Zijn favoriete wapens zijn dan ook zwaarden, bijlen en knotsen en mede daarom is zijn kleding meestal besmeurd met het bloed van zijn vijanden. Zijn secundaire wapen is een kleine kruisboog, al zal hij deze alleen gebruiken als er geen vijanden meer in de buurt zijn.

In Hunted: The Demon’s Forge krijgt Caddoc last van zeer realistische visioenen, waarbij vooral een demonische vrouw zijn aandacht trekt. Als deze visioenen vervolgens waarheid worden, gaat hij op onderzoek uit. Gelukkig doet hij dat niet alleen…


ight

E’lara

Waar Caddoc de stoere, sterke bink is, is E’lara de mooie, slanke chick van het stel. Alhoewel chick? Ze is een elf en zoals vaker bij haar volk, is ze fantastisch geschoold in de edele kunst der boogschieten. In haar jeugd is haar hele volk afgeslacht door een Minotaur en als enige overlevende heeft ze haar hele leven moeten leren overleven. Dit heeft haar vechtkunst bevorderd, want ze is een keiharde chick geworden.

Haar pijl en boog zijn natuurlijk belangrijk voor de coöp, want Caddoc zal altijd direct de aanval kiezen, zodat E’lara van afstand ondersteuning kan bieden. En in combinatie met haar magische krachten zullen haar pijlen zeer krachtig zijn. Overigens is het juist de magie waarbij beide karakters elkaar vinden. Deze kunnen namelijk gecombineerd worden, waardoor ze nog krachtiger worden.

Hunted: The Demon’s Forge zal op 3 juni verschijnen en voor meer informatie, kunnen jullie natuurlijk de preview lezen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren