GamersNET goes E3 2010 – deel 1

Na wat mindere jaren was de E3 vorig jaar helemaal terug en GamersNET was daar bij om uitgebreid verslag van alles te doen. Ook in 2010 gaat de E3 weer ouderwets knallen en dit jaar gaan Peter en Michiel naar Los Angeles om, samen met alle hardwerkende crewleden die thuis blijven, jullie van heel veel nieuws, previews, GN ON TOUR video-items, GN Radio-afleveringen en nog meer tofs te voorzien.

Natuurlijk begint de E3-pret al voordat de beurs begint, want er zijn al genoeg titels waar we heel erg op wachten en veel van hopen te zien. In dit artikel laten enkele crewleden weten waar ze naar uitkijken, welke titels ze willen zien en of ze nog wat bijzonders verwachten. Uiteraard horen we ook graag van jullie wat je van de E3 2010 verwacht en wat voor jou een absoluut hoogtepunt zou zijn.

Michiel Brunsveld
Vorig jaar ging mijn droom in vervulling en dit jaar heb ik het grote genoegen om weer naar Los Angeles af te reizen. De E3 bestaat voor journalisten vooral uit veel zien, veel horen, veel lopen en veel beleven, maar vooral ook heel veel genieten. Ik hoop dat er stiekem wat Rockstar-games opduiken bij Microsoft en Sony, waarbij een Bully 2 of nieuwe Grand Theft Auto heel erg vet zou zijn. Verder kijk ik sowieso uit naar de persconferenties, die van alle grote bedrijven allicht interessant gaan worden met de vele titels die al onthuld zijn. Gears of War 3 zal ik als fan nauwlettend in de gaten houden, maar ook LittleBigPlanet 2 met de nieuwe creatie-opties en de 3DS van Nintendo kunnen me wel eens gaan verrassen.

Er is in elk geval die week genoeg te beleven rondom het Los Angeles Convention Center en ik ben er trots op om namens GamersNET daar straks hele toffe content te gaan maken. Video-items, dagelijks GN Radio, heel veel previews… we gaan bijna tijd te kort komen om ’s avonds de diverse party’s te bezoeken.

Peter Bouwman
Toen ik vele malen jonger was, zat ik met rode koontjes van opwinding te zoeken naar al het E3 nieuws dat ik kon vinden. Nu komt er een droom uit; ik ga samen met Michiel richting Los Angeles om jullie te vertellen wat we allemaal kunnen verwachten het komende gamejaar. Het maakt me niet eens zoveel uit wat ik te zien krijg, ik ben er, en ik ben van plan de tofste GN ON TOURs ooit te maken.

Niet dat ik geen wensen heb natuurlijk. Zo heb ik extreem veel zin om Fallout: New Vegas te checken. Ik heb extreem veel uren gestoken in Fallout en een nieuwe locatie en een ander personage is voor mij al meer dan voldoende, als de sfeer van deeltje 3 maar gewaarborgd blijft. Verder ben ik heel erg benieuwd hoe het met Star Wars: The Old Republic staat en ben ik stiekem ook wel benieuwd hoe Treyarch het er vanaf brengt met Call of Duty: Black Ops. Maar bij de E3 moet je juist zin hebben in de dingen die je nog niet weet. Games die als volledige verrassing komen, of misschien zelfs consoles of nieuwe versies daarvan. Wat er ook komt, het zal vet worden en hoe vet het ook wordt? Wij zijn erbij! Yeah! Nu mijn paspoort nog opzoeken.

Richard Leurs
Verwachtingen van de E3 vind ik altijd lastig, want ik anticipeer nooit te ver vooruit op deze beurs. De bombastiche aankondigen waardoor ik versteld sta vind ik namelijk veel te leuk. Toch heb ook ik enkele vermoedens en verwachtingen. Allereerst verwacht ik veel van Project Natal. Ik wil details over de prijs, de nieuwe naam, de features en natuurlijk wil ik meer horen over de games die voor dit apparaat uit gaan komen.

Ook verwacht ik mooie aankondigingen en er zullen wel wat verrassingen voorbij komen. Onder deze verrassingen zullen ook enkele coole exclusives te vinden zijn. Ik verwacht en hoop verder veel te horen over Batman: Arkham Asylum 2, Medal of Honor, Star Wars: The Force Unleashed II, Fable III en Gears of War 3. Kom dus maar op met die shitload aan informatie!

Jonah Knulst
De E3 is ook in 2010 weer in zijn oude vorm en dat betekent alleen maar goed nieuws. Nintendo onthult natuurlijk Zelda Wii met een uitgebreide Wii MotionPlus-demo, we krijgen voor het eerst de 3DS te zien en ik hoop dat Nintendo eindelijk eens een keer met die volwaardige 3D Pokémon-RPG komt! Verder smeek ik Valve om de onthulling van Episode Three, of desnoods Half-Life 3, maar een eventuele teleurstelling wordt gemakkelijk goed gemaakt door Portal 2. Er zijn verder nog vele andere titels waar ik met smart op zit te wachten, kortom, een E3 waarbij ik op het puntje van m’n stoel zit.

Binnenkort lees je meer in het tweede deel van onze verwachtingen van de E3 2010!

 1.   
  soldierarjan's avatar

  ik zit te wachten op maffia II – medal of honor – soccom 4

 2.   
  R1chardTM's avatar

  Ik blijf het leuk vinden dat er elk jaar zoveel verschillende verwachtingen zijn.

 3.   
  Kilerden's avatar

  Veel plezier iedereen 🙂

 4.   
  killingdj0's avatar

  ik zit te wachten op medal of honor meer news over de verassing met valve(mijn top 1 E3) crysis 2 en fallout en nog veeel meer:D

 5.   
  Sarge's avatar

  Moet echt vet zijn om daar rond te lopen 8) Ik verlang naar info over de star wars-games!! 😮

 6.   
  FRENZY 14's avatar

  soldierarjan schreef, "ik zit te wachten op maffia II – medal of honor – soccom 4 "

  inderdaad, mafia 2

 7.   
  Dude…'s avatar

  soldierarjan schreef, "ik zit te wachten op maffia II – medal of honor – soccom 4 "

  MaFia met 1 F 😀
  Ik wacht vooral op MoH en CoD BO want ik ga er maar eentje kopen
  en verder Brink( de allevertste FPS ) en ofcourse AC Brotherhood

 8.   
  bender's avatar

  gingen gears of wars 3 en halo reach niet werken met project natale ?

 9.   
  R1chardTM's avatar

  bender schreef, "gingen gears of wars 3 en halo reach niet werken met project natale ?"

  Nee zeker niet. 😳

 10.   
  Dr. D3nVil's avatar

  ik wens jullie daar heel erg veel plezier 😉

 11.   
  MaTriX's avatar

  Ik zit te wachten op Space Quest 7 maar die zal er wel nooit komen 🙂

  Ow en uiteraard enorm veel plezier daar ik kijk in ieder geval uit naar de GN on Tour filmpjes.

 12.   
  JonsoN's avatar

  Ik kijk eigenlijk alleen maar uit naar die verrassing van Valve, EP3, of Half-life3 op een geheel nieuwe engine, daar zou ik enorm blij van worden!
  Verder hoop ik stiekem op een aankondiging van een nieuwe Grand Theft Auto!

  We zullen zien, en keep up the good work! 8)

 13.   
  HeroWulf's avatar

  Ik wou dat ik er ook kon zijn, maar ja dat kan niet dus veel plezier

 14.   
  DutchFreeze's avatar

  Net geschreven en veel plezier en review tijd daarzo 😉

 15.   
  Vinstaro's avatar

  HALLO DE NIEUWE ZELDA

 16.   
  Diede's avatar

  Laatste tijd niet echt gevolgd, maar eerste info TES V anyone?

 17.   
  Dotz's avatar

  Kunnen jullie mij niet meesmokkelen in een koffertje? Dat lijkt me zo vet, bij de E3 zijn!