Wii Sports Resort Launchevent

Sinds kort ligt Wii Sports Resort in de winkel en met deze game wil Nintendo graag laten zien wat de Wii MotionPlus accessoire allemaal kan. Afgelopen woensdag was het launchevent voor de pers en ook wij mochten meegenieten op deze spectaculaire en luxueuze dag.

Snelle speedboten en waterscooters

Om elf uur in de ochtend mocht ik mij melden in de haven van Muiden, waar wij per boot zouden vertrekken naar een onbekende bestemming. Meer informatie was bij aanvang in Muiden nog niet voor handen, maar al snel werd duidelijk dat wij met een supervette speedboot vervoerd zouden worden naar een onbewoond eiland. Dit eiland was voor één dag omgebouwd tot Wii Sports Island en met de finalist van ‘Best Job in the World’ Magali Heuberger als koningin van het eiland beloofde het een heerlijke dag te gaan worden.

Voordat we op het eiland arriveerden was er natuurlijk de reis ernaartoe met twee snelle speedboten. Met wel 80 kilometer per uur scheurden wij over het IJsselmeer en onderweg kregen wij een spectaculaire stuntshow voor onze kiezen met twee waterscooters. De foto’s spreken voor zich en jullie kunnen je voorstellen dat de verveling ver te zoeken was.

De luxe van een tropisch eiland

Aangekomen op het eiland werd de dag geopend door Magali en konden wij genieten van alle luxe die een tropisch eiland te bieden heeft. Goede bediening met lekkere drankjes, lekkere muziek door de boxen, een barbecue voor de nodige versnaperingen en natuurlijk genoeg consoles om Wii Sports Resort te spelen. Mijn eerste uitdaging was een duel met Magali in een potje Swordplay. Met de Wii afstandsbediening als zwaard wist ik toch maar te winnen van deze avonturierster. Haar excuus van een slecht afgestelde afstandsbediening was natuurlijk volledig onterecht.

Na mijn overwinning heb ik nog kunnen spelen met bijna alle andere games van Wii Sports Resort. Daarbij vielen vooral tafeltennis, Power Cruising en het boogschieten op. Het tafeltennissen reageert zeer intuïtief, inclusief backhands, forehands, slice en spin. In het spel Power Cruising kun je racen met waterscooters met de Wii afstandsbediening en Nunchuck als handvatten en dit zal vooral erg leuk zijn met meerdere spelers. Het boogschieten voelt ook erg intuïtief aan en de moeilijkheidsgraad maakt deze game erg leuk. Het is namelijk niet makkelijk om verre doelen te treffen vanwege de wind en de afstand.

Na twee uur plezier wist een boot mij weer terug te brengen naar het vaste land en kon ik terugkijken op een hele leuke perstrip. Veel gezien, veel gelachen, veel gespeeld en het ziet ernaar uit dat Wii Sports Resort net als zijn voorganger een zeer vermakelijke titel zal zijn. Binnenkort kunnen jullie natuurlijk het volledige oordeel lezen in de Gamersnet review van Wii Sports Resort.

Meer The Bigs 2

25/7/2009The Bigs 2 2
 1.   
  amine98324's avatar

  lol zijnjullie dat ik d8 dat jullie jonger w aren 😳

 2.   
  StuntelX's avatar

  lol daar woon ik waar jullie geweest zijn 😛

 3.   
  ExtremeDotCom's avatar

  en veel gedronken? 😛 😆

 4.   
  Tom's avatar

  ”amine98324″ schreef, "lol zijnjullie dat ik d8 dat jullie jonger w aren 😳 "

  Volgens mij ben ik alweer bijna twee jaar lang recordhouder van ‘jongste lid binnen de crew’. Ik begon toen ik net voordat ik vijftien werd en ik ben inmiddels al weer een geruime tijd zestien. Jong genoeg?

 5.   
  Sa.'s avatar

  Tharduz schreef, "

  ”amine98324″ schreef, "lol zijnjullie dat ik d8 dat jullie jonger w aren 😳 "

  Volgens mij ben ik alweer bijna twee jaar lang recordhouder van ‘jongste lid binnen de crew’. Ik begon toen ik net voordat ik vijftien werd en ik ben inmiddels al weer een geruime tijd zestien. Jong genoeg?"

  ik denk van (zo te zien op scrrens)

 6.   
  X-doos's avatar

  sdfl schreef, "

  ”Tharduz” schreef, "[quote=”amine98324″].."

  Volgens mij ben ik alweer bijna twee jaar lang recordhouder van ‘jongste lid binnen de crew’. Ik begon toen ik net voordat ik vijftien werd en ik ben inmiddels al weer een geruime tijd zestien. Jong genoeg?"

  nee ik ben 11 😀 😉 [/quote]

  Maar geen crewlid 😉

 7.   
  Sa.'s avatar

  ”amine98324″ schreef, "lol zijnjullie dat ik d8 dat jullie jonger w aren 😳 "

  ja dagik ook 😳