Need for Speed Undercover

Al in een vroeg stadium gaf EA aan dat er meer tijd was gestoken in de ontwikkeling van Need for Speed Undercover. Fans werden steeds enthousiaster en dit kon wel eens een nieuw hoogtepunt in de serie worden. Of dit het geval is, lees je in deze review…

Het lijkt wel alsof de Need for Speed-serie moeite heeft om een eigen identiteit te vinden en vast te houden. De ene keer gaan we de strijd aan met de politie, vervolgens ligt de nadruk op uitgebreide tuning van je voertuigen en daarna duiken we eens in het nachtelijke, illegale circuit van straatraces. Kortom, er zijn nogal wat veranderingen steeds doorgevoerd en ook met Need for Speed Undercover kiest men voor een nieuwe aanpak.

Nieuw is misschien een groot woord, want we hebben vooral te maken met een verzameling van bekende concepten. Zo kent Need for Speed Undercover een open wereld, zoals we dat bijvoorbeeld eerder al zagen in Burnout Paradise, en daarnaast heeft men ook weer een beetje de ‘roots’ van de serie opgezocht met een grote invloed van politie in de game. Echt vernieuwend is men dus zeker niet, ondanks de extra lange ontwikkeltijd. Het wordt pas serieus vervelend als blijkt dat de diverse concepten ook nog eens erg matig zijn uitgewerkt.

Bijna casual

In Need for Speed Undercover moet je, niet geheel verrassend, undercover gaan om een belangrijke illegale bende op te rollen. Infiltreren in het circuit is dus jouw taak en je dient zowel reputatie bij de misdadigers op te bouwen als de nodige klussen voor je opdrachtgevers uit te voeren. Hierbij krijg je diverse live action-filmpjes te zien met onder andere actrice Maggie Q (Mission Impossible 3, Die Hard 4.0). Helaas zijn de tussenfilmpjes gedurende het spelen vrij kort en gaan ze nauwelijks verder dan de bekende clichés met rokerige politiekamers of zogenaamd stoere settings met wat idioten in een HEMA-hemd bij hun te blitse wagens.

Concreet komt het spelen van Undercover er op neer dat je diverse straatraces en andere uitdagingen dient te winnen. Op deze manier kan je punten verdienen om steeds een hoger Wheelman-level te bereiken. Het behalen van een hoger Wheelman-level levert je op den duur nieuwe auto’s en upgrademogelijkheden op en is tevens gekoppeld aan de snelheid waarmee het verhaal verder gaat, dus in die zin is het goed dat je relatief vlot een hoger level steeds kunt bereiken. Het grote nadeel hiervan is dat Undercover een ongekend simpele, bijna casual game is geworden. Een race kan je niet alleen winnen, het is namelijk ook mogelijk om extra glansrijk te winnen door te domineren. Je dient dan binnen een bepaalde tijd de race of missie voltooid te hebben en zelfs met je beperkte vaardigheden en auto’s in het begin, zal het zelden een probleem zijn om een dominante zege te boeken. De hele uitdaging is zoek en daarmee ontbreekt toch een belangrijke drijfveer om lang door te spelen.

Ditzelfde probleem doet zich voor bij andere racetypen, waarbij je bijvoorbeeld 300 meter voor je tegenstander moet zien te komen of juist een bepaalde tijd aan kop moet rijden. De AI is redelijk, maar laat het toch snel afweten als je op een snelweg langs wat andere voertuigen zoeft. Hierdoor zal je erg eenvoudig dergelijke races kunnen winnen, puur omdat je tegenstanders maar nauwelijks een uitdaging bieden. De momenten waarop je door de politie wordt achtervolg kunnen iets lastiger zijn, maar dan nog kan je op bepaalde punten de omgeving goed gebruiken door een steiger of ander wankel object omver te rijden, zodat je de agenten al snel hebt afgeschud. De animaties waarmee dergelijke objecten een blokkade vormen, zijn echter van een zeer bedroevende kwaliteit.

Open, of toch niet?

Een punt wat hierop aansluit is de open spelwereld. Net zoals het eerder genoemde Burnout Paradise, beschikt Undercover ook over een open spelwereld. De uitwerking is echter erg slecht, want er is absoluut geen reden om vrij rond te rijden in de stad. Missies dienen zich toch wel aan en de omgeving is verre van levendig. Er zijn geen mensen op straat en ook zijn er weinig andere voertuigen die aan het verkeer deelnemen. Kortom, waarom zou je gebruik maken van de vrijheid die Undercover je biedt als je er werkelijk niets mee kunt doen? Het bereiken van een hoger Wheelman-level en het verdienen van betere vaardigheden gaat immers veel sneller door het afwerken van de vaste missies.

De verbazing sloeg echter pas volledig toe tijdens het rijden van de diverse missies, want op dat moment verdwijnt de zogenaamde ‘vrijheid’ die je hebt helemaal. Zijwegen zijn ineens afgesloten, zodat je strak langs een verplichte route wordt gestuurd, en afgezien van enkele overduidelijke stukken om iets af te snijden heb je totaal geen mogelijkheid om zelf de meest ideale route naar het eindpunt te bepalen. Je hebt het dus maar te doen met de vaste route en op deze momenten voelt het helemaal aan alsof je over een gewoon circuit rijdt.

Het racen is weer iets meer arcade gegaan, maar dan met zichtbare schade aan je auto. Zonder al teveel moeite heb je het rijden al snel onder de knie, waarbij je bijna alle bochten op volle snelheid kunt nemen. Heel af en toe, vooral in latere stadia als je snellere wagens tot je beschikking hebt, moet je even het gas loslaten, maar verder is er ook wat betreft de gameplay weinig echte vaardigheid nodig om succesvol te zijn.

Hoge snelheid

In beginsel lijkt Undercover audiovisueel gezien zeker een pluspunt te hebben, maar als we alles wat rustiger bekijken valt het wederom tegen. De framerate zakte hier op de PlayStation 3 regelmatig iets in en dit lijkt zich ook op andere consoles voor te doen. Daarnaast is de game grafisch niet echt sterk te noemen, vooral dankzij de nogal saaie stad. Het bekende tunen is ook in Undercover weer mogelijk, al heeft het deze keer vooral een cosmetisch effect en zal je er qua prestaties niet zoveel van merken. De geluiden van de diverse auto’s, inclusief de effecten als je op hoge snelheid langs andere voertuigen scheurt, zijn daarentegen heerlijk te noemen.

Met zeer bedenkelijke gevoelens dook ik eens in de multiplayer en die bleek toch wel weer wat leuker te zijn dan ik aanvankelijk had verwacht. De spelmodi zijn beperkt: je hebt de gewone races met meerdere rondes of met een vaste route richting een bepaald eindpunt, maar interessanter is de modus Cops and Robbers. In deze spelvariant speelt het ene team de criminelen die een buit moeten afleveren, terwijl de tegenstanders in de politiewagens stappen en de taak hebben om de criminelen tegen te houden. Geen wereldschokkende modus, maar het kan wel voor iets meer vermaak en uitdaging zorgen.

Conclusie

Need for Speed Undercover moest de serie weer op de kaart zetten, want er was extra tijd in de game geïnvesteerd om op het gebied van kwaliteit en creativiteit te scoren. Uiteindelijk kan alleen maar gesteld worden dat de game op beide vlakken tekort schiet. De open spelwereld wordt totaal niet benut, de daadwerkelijke races zijn ook nog eens volledig lineair en het is veel te simpel om te winnen of zelfs te domineren. Hierdoor is de uitdaging volledig zoek en ben je al snel aangewezen op de korte tussenfilmpjes, die ook niet echt veel bijdragen aan de totale beleving.

Grafisch is de game redelijk, maar wel met de stevige kanttekeningen dat de framerate verre van stabiel is en dat de omgeving erg saai oogt. Gelukkig is er online nog wel wat meer plezier te beleven met Cops and Robbers, al blijft het totale aanbod van online spelmodi zeer karig. Need for Speed Undercover kan maar beter een tijdje onderduiken, want het is te hopen dat een volgend deel de serie niet zoveel omlaag haalt.

 1.   
  Machtaman's avatar

  beetje niet zow hoog he Laage Cijfies 😉

 2.   
  WhySoSerious?'s avatar

  Ik vind het een goed spel, vooral de muziek is echt mooi. Grafisch ook goed, maar ik had meer verwacht van de trailers. 8)

 3.   
  Darkknight's avatar

  ”jemoeder14″ schreef, "Ik vind het een goed spel, vooral de muziek is echt mooi. Grafisch ook goed, maar ik had meer verwacht van de trailers. 8) "

  helemaal mee eens

 4.   
  /DareDevil's avatar

  Ik had echt verwacht dat dit een goede game zou worden 🙁

 5.   
  Redweed's avatar

  Ik heb hem zojuist gespeeld, en ik ben het niet helemaal met de reviewer eens. Dat van de framerate was duidelijk zichtbaar, maar ik vind genoeg uitdaging in het spel zitten. Okee, het is niet van het niveau GRID of DIRT, maar ik vind het een lekker tussendoortje. 😛 Ja, natuurlijk is het jammer van die open wereld dat er niks is mee gedaan, maar daarom vind ik het nog geen slecht spel.

 6.   
  mitchelltje9's avatar

  ik had er veel meer van verwacht 🙁

 7.   
  JonsoN's avatar

  En steeds weer brengen ze NFS games uit, de kwaliteit gaat na elk spel achteruit, damn wanneer gaan ze nadenken..

 8.   
  JayRoen O’neal's avatar

  jojomeister schreef, "krijg m morgen in huis… heb 2 dagen vrij genomen. Dus ga tot zondag nacht NFS-en.

  //jojomeister"

  Zonde van je vrije dagen man, had beter niet voor deze game kunnen doen.
  Maar het is natuurlijk jou keuze 😆

 9.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  morgen zal ik, met midnight club, grid, dirt en alle andere spellen vergelijkend, een commentaar plaatsen. Ik kan nu nog geen eerlijk oordeel geven aangezien ik het spel morgen pas binnen heb. Heb bij een vriend een klein stukje gespeeld en toen leek alles super gaaf te zijn, maar dat was slechts 4 minuten.

  //jojomeister.

  ps: ik snap wel dat niemand op mijn commentaar/oordeel wacht 😛

 10.   
  Silent Assasin's avatar

  jojomeister schreef, "morgen zal ik, met midnight club, grid, dirt en alle andere spellen vergelijkend, een commentaar plaatsen. Ik kan nu nog geen eerlijk oordeel geven aangezien ik het spel morgen pas binnen heb. Heb bij een vriend een klein stukje gespeeld en toen leek alles super gaaf te zijn, maar dat was slechts 4 minuten.

  //jojomeister.

  ps: ik snap wel dat niemand op mijn commentaar/oordeel wacht :P"

  ik wil best weten of dit gewoon een spel is waarvoor je €45,- moet neerleggen!
  dus ik zit eigenlijk wel op je oordeel te w8ten! maar als ik al uit de review moet vernemen dat t niet echt een super spel is ga ik onwijs twijfelen! ik heb alle NFS spellen vanaf underground gekocht, en ik vind nog steeds underground 2 het leukste!

 11.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  Silent Assasin schreef:

  jojomeister schreef:
  morgen zal ik, met midnight club, grid, dirt en alle andere spellen vergelijkend, een commentaar plaatsen. Ik kan nu nog geen eerlijk oordeel geven aangezien ik het spel morgen pas binnen heb. Heb bij een vriend een klein stukje gespeeld en toen leek alles super gaaf te zijn, maar dat was slechts 4 minuten.
  //jojomeister.

  ps: ik snap wel dat niemand op mijn commentaar/oordeel wacht

  ik wil best weten of dit gewoon een spel is waarvoor je €45,- moet neerleggen! dus ik zit eigenlijk wel op je oordeel te w8ten! maar als ik al uit de review moet vernemen dat t niet echt een super spel is ga ik onwijs twijfelen! ik heb alle NFS spellen vanaf underground gekocht, en ik vind nog steeds underground 2 het leukste!

  Ik vond ug2 ook heel erg leuk. de laatste vond ik echter niet veel bijzonders. Wel moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik dankzij jou bericht morgen een commentaar plaats vanaf mijn PS3… mijn laptop is namelijk gecrashed… HDD kapot. Nieuwe HDD 160GB besteld, ook kapot binnen 20 minuten.

  Dus daarom komt er morgen vanaf mijn ps3 een commentaar op ps undercover…

 12.   
  Gerjann's avatar

  Wooh had nooit verwacht dat jullie de game zo vonden! 😮

 13.   
  kasper1221's avatar

  ik vind het een redelijk spel niet super goed ofzo maar wel normaal net als andere nfs’s

 14.   
  kasper1221's avatar

  jojomeister schreef, "

  Silent Assasin schreef:

  jojomeister schreef:
  morgen zal ik, met midnight club, grid, dirt en alle andere spellen vergelijkend, een commentaar plaatsen. Ik kan nu nog geen eerlijk oordeel geven aangezien ik het spel morgen pas binnen heb. Heb bij een vriend een klein stukje gespeeld en toen leek alles super gaaf te zijn, maar dat was slechts 4 minuten.
  //jojomeister.

  ps: ik snap wel dat niemand op mijn commentaar/oordeel wacht

  ik wil best weten of dit gewoon een spel is waarvoor je €45,- moet neerleggen! dus ik zit eigenlijk wel op je oordeel te w8ten! maar als ik al uit de review moet vernemen dat t niet echt een super spel is ga ik onwijs twijfelen! ik heb alle NFS spellen vanaf underground gekocht, en ik vind nog steeds underground 2 het leukste!
  "

  Ik vond ug2 ook heel erg leuk. de laatste vond ik echter niet veel bijzonders. Wel moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat ik dankzij jou bericht morgen een commentaar plaats vanaf mijn PS3… mijn laptop is namelijk gecrashed… HDD kapot. Nieuwe HDD 160GB besteld, ook kapot binnen 20 minuten.

  Dus daarom komt er morgen vanaf mijn ps3 een commentaar op ps undercover…

  wat doe je er mee als je hdd binne 20 minuten kapot is mee gooien ofzo 😛

 15.   
  Cirdan's avatar

  Tja, als ik zo lees dan begrijp ik de ergernis van ChielB. Ik laat deze game dan maar zitten. Puur omdat de review mij niet enthousiast maakt en de cijfers zijn overal laag. Jammer voor NFSU(Undercover). Laat ik het maar hierbij zitten. Verder een goede review!

 16.   
  Sarge's avatar

  Bommeltje schreef, "Ik had echt verwacht dat dit een goede game zou worden 🙁 "

  ja, ik ook 😕

 17.   
  ps3 gek's avatar

  Ziet er wel mooi uit, er zitten wel gave autos tussen. Maar ik denk dat wanneer ik een arcade racer zou kopen het MC:LA zou zijn vanwege de uitdaging. 😳 Go Rockstar, EA sucks! (wat betreft NFS dan hè? Skate 2 wordt namelijk helemaal TOP!!!):P

 18.   
  plesticmen's avatar

  NFS is met leven samen met GTA!

 19.   
  )GN(-Erik's avatar

  Erg jammer 😥 Ik dacht dat ze wel het niveau van de oude NFS games (Road Challenge, Hot Pursuit) terug zouden halen, maar het moet natuurlijk weer alleen maar voor het GELD en is er WEER geen liefde in gestopt 👿

  Ze konden beter gewoon een remake maken van 1 van die oude NFS games, dan hadden ze waarschijnlijk wel een 7 of 8 gescoort inplaats van een 5 of 6 😡

 20.   
  ReinsNL's avatar

  Waarom maken ze niet gewoon een nieuwe Underground.

  Dat was pas gaaf. Neon speakers en zulke dingen.
  En natuurlijk plank gas geven.

  Ik vind Undercover maar een 4 waard omdat ik echt niet tevreden ben.

 21.   
  DutchFreeze's avatar

  nou het gaat wel lekker, volgens mij kan rocktar op deze manier nog een hoop geld verdienen als ze voor mc:l.a. een port naar de pc maken, (bijna) niemand vind nfsuc leuk…

 22.   
  jonkie's avatar

  Zeker mooi spel
  ik heb hem al uitgespeeld 🙂

 23.   
  fcrudy's avatar

  ik koop hem volgende week wel dan is hij nog maar €20,- 😀

 24.   
  j0rntjuh's avatar

  Ik vind het wel een leuk spel maar er is geen verkeer (minpunt) het ziet er mooier uit (pluspunt). 😀

 25.   
  Scuderia's avatar

  Zou deze graag willen hebben 🙂

 26.   
  mthMaverick's avatar

  Ben de Game nu zo’n twee dagen aan het spelen.
  Als échte NFS-fan was ik zeer benieuwd en ongeduldig totdat dit deel uitkwam.
  Maar ik moet zeggen,tot nu toe, een telleurstelling….
  Grafisch okay, maar weinig vernieuwend, ik sluit me aan bij de bovenstaande review.
  Maar de speelbaarheid….. bleeeh !
  Ze hebben alle fisieke voor- en nadelen van de auto’s in de game weg gemieterd !
  Waar je bij vorige delen echt moest nadenken welke auto je koos (4×4 / achterwielaangedreven)
  Is dat hier compleet teniet gedaan.
  En met het insturen van een bocht lijken de auto’s direct op de rem te gaan…. zéér irritant !
  292Km/u op de klok hebben, een bocht precies op de apex insnijden en je snelheid zien zakken naar 230/u… echt niet realistisch….
  Maarja, we spelen hem toch meer uit… 😆

 27.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  Ik heb het spel nu v.a. donderdag (releasedatum) en dit zijn mijn eigen bevindingen.

  Moeilijkheidsgraad:
  In het begin tot het midden van het spel (tot ca. 60-65%) is het zeer makkelijk-makkelijk de races te winnen. Onrealistisch is het weinige verkeer wat er rijd op de (snel)wegen. Wanneer de politie een achtervolging in zet is het redelijk makkelijk om er aan te ontsnappen. Ik heb het spel reeds uitgespeeld en ben ‘slechts’ 2 keer gearresteerd. Om de moeilijkheidsgraad te verhogen, wat naar mijn idee met een update snel is gedaan, zal de potentie in de game groeien.

  Beeld en geluid:
  Als NFS fan, kan ik rustig zeggen, moet ik kenbaar maken dat ik niet helemaal van mijn stoel glijd als ik het spel speel. Als je langs andere auto’s zoeft is het heel erg leuk om dat via een 5.1 dolby surround system te horen qua geluid, alleen qua beeld is het wel enorm wennen. Als je bijvoorbeeld aan het einde van het spel een Bugatti Veyron 16.4 kunt bemachtigen, en 400 km/h op je tellertje hebt staan, begint het beeld (HD resolutie) lichtelijk te haperen. Heb een tweede disc besteld en deze had het ook. Dus het ligt, helaas, niet aan mijn playstation.
  Nadeel: het spel is absoluut niet te vergelijken met de game van GT 5 Prologue wat de voorfilmpjes wel doen geloven.

  Verhaallijn:
  Het is een leuk spel om te spelen. Als je er elke dag 3-4 uur achter zou zitten heb je hem hoogstwaarschijnlijk binnen 4 dagen uitgespeeld. Een absoluute pre van het spel is dat echte NFS fans door een paar kleine onvolkomenheden heen kijken en genieten van het verhaal wat in de game zit. Je bent in dienst van de FBI en op het einde van het spel maak je een ongelooflijke wending mee in het spel. Absoluut leuk!!

  Besturing:
  Het is even wennen om met bepaalde auto’s te rijden. Je leest het goed: BEPAALDE auto’s. Elke auto rijdt anders. Zo is een Toyota Supra, volledig getuned, moeilijker op de weg te houden dan een Bugatti Veyron of een Volkswagen Scirocco (wat een vergelijking…). Toch moet ik zeggen dat een supersnelle auto afdoet aan de scherpte in het spel. Je knalt sneller tegen een zijkant op en verliest daardoor sneller een ronde (moet je wel wat verder in het spel zitten).

  Vastlopen:
  In de 4 dagen dat ik het spel gespeeld heb is de game 1 keer permanent vastgelopen (nee, niet de console want ik kon de game afsluiten zonder de console af te sluiten). Op het moment van vastlopen was ik net bezig om een auto te tunen en dus was alle voortgang die ik gemaakt had weg. Echt zonde, want je hebt geen zin om daarna nog een keer die auto te kopen/tunen maar wacht even totdat je meer geld hebt en een andere auto kunt kopen (snellere).

  Auto’s:
  Ik heb er al iets over gezegd natuurlijk hierboven. Maar wat me opviel was de vrijgave van auto’s. Je kunt een auto niet meteen helemaal optunen, je moet de uitgebreid(ste) tune paketten eerst vrij spelen alvorens je deze kunt gebruiken. Het word helaas niet goed aangegeven wanneer er een tune pakket is vrijgespeeld wat dus vereist dat je steeds zelf moet gaan kijken of je al een upgrade kunt uitvoeren. Beetje jammer.
  Wat ik ook een beetje jammer vond was dat de level 1 auto’s (lees: Bugatti Veyron, Corvette, Nissan GT/R, etc.) pas aan het einde vrij kwamen (d.w.z. pas na 90% van het spel te hebben uitgespeeld). Je kunt de auto’s wel kopen, maar een level 1 auto kost je dan 2,99 of 3,99 (RL, real-life) via de Playstation ® store. Beetje jammer, dat is uitbuiting!! En het is niet alleen met auto’s het geval maar ook met alle upgrade en tune paketten, die wel wat goedkoper zijn.

  Ik vond het spel, na het lezen van bovenstaande review van GN, zeker MEEVALLEN!!! 8)

  Deze NFS verdient zeker een kans bij het grote publiek, en dat zeg ik niet als NFS freak, maar als spel- en raceliefhebber. Bericht voor EA: voer snel een update uit ivm het winnen van bepaalde tracks cq. het domineren ervan.

  Nog één opmerking over de tussenfilmpjes: heel stoer, alleen aan de korte kant zoals al opgemerkt door GN. Maar zeker een positieve toegeruste waarde.

  //jojomeister

 28.   
  gamertje1's avatar

  Ik had wel verwacht dat ie beter zou worden maja, denk dat ik hem zoiezo wel ga spelen,maar later,niet voor de volle prijs want dat is ie nie waard denk 😛

 29.   
  Thundergamer's avatar

  fcrudy schreef, "ik koop hem volgende week wel dan is hij nog maar €20,- :D"

  Over een jaartje ligt hij in de €5,- bak! 😛

 30.   
  lupienurk's avatar

  vind op zich wel een goed spel maar je bent denk ik wel snel door de races heen ze zijn niet voor herhaling vatbaar zoals in most wanted en carbon en pro street 😥

 31.   
  daverende5's avatar

  k ga hem misschien voor de pc kopen,
  maar vanaf MOst Wanted vond ik de games niet goed meer.
  Mijn favourite NFS game is Most Wanted 😀

 32.   
  -050- Critical's avatar

  om eerlijk te zijn vind ik gamekings en power unlimited hier beter naar kijken. het is misschien niet voor simulatiefreaks als de meesten maar het is zeker een goed product. niet perfect maar goed,. 🙂

 33.   
  jipjan's avatar

  SUPER (met 1 woord)

  Kheb em uitgespeeld zo VET.

  Alleen mis ik de Ferrari en de neon verlichting 😀

 34.   
  jipjan's avatar

  jipjan schreef, "SUPER (met 1 woord)

  Kheb em uitgespeeld zo VET. (Computer vorm, dat schilt)

  Alleen mis ik de Ferrari en de neon verlichting :D"

 35.   
  amine98324's avatar

  grid is beter

 36.   
  zotobom's avatar

  ik ben het HELEMAAL niet eens!
  NFS Undervocer is een geweldig spel!
  ja.Originaliteit ontbreekt maar de coole autos (Chervolet Corvette Stingray,Bugatti Veyron,Dodge Charger etc.) maken het weer goed!
  conclusie:
  een 8! 8)

 37.   
  Vegetass24's avatar

  Ik heb een GTX260 core 216 overclocked in sli en een pheom 2 quad core op 3.8ghz. ik krijg een fps van gem 40/50 ( na de update ) zeker met maar 6x AA is dit erg laag. Grid geeft 70fps, alles hoogst, 16Q AA. moet ik Vsync aanzeten, haha. Vind het een trieste vervolging van een ( op prostreet na ) Goede serie games.

 38.   
  nfsgek's avatar

  Nou het is niet te spelen op mijn computer omdat ie net te sloom is. maar ik had hier niet op te wachte (op iets grooters was leuker)

 39.   
  plhetp's avatar

  Gaaf spel, ookal niet echt orgineel…

 40.   
  XTR17's avatar

  Mooi spel, maar soms te makkelijk. Verder zijn de tussenfilmpjes wat simpel gezegd dom. Deze hadden veel beter gekund, maar verder is het spel wel goed. Het lijkt wat op Most Wanted, maar die is nog een stuk beter naar mijn mening.

 41.   
  wouter 0013's avatar

  erg hetzelfde als carbon en Mostwanted, verder weet je niet echt hoever je gevorderd bent in je carriere. Wel mooie graphics 8)