Review: Far Cry 2

Geen Crytek. Geen tropisch eiland. Geen Jack Carver. Geen mutanten. Maar wel een sensatie van ongekend niveau in een prachtig Afrika. Far Cry 2 is de zoveelste topper van dit najaar.

Eerder dit jaar had ik tijdens de Ubidays al het grote genoegen om met een stuk van Far Cry 2 aan de slag te mogen gaan. Voor zover ik het toen nog niet was, werd ik alleen maar enthousiaster. De game liet tijdens mijn speelsessie al zoveel indruk achter, dat het lijdzaam wachten was tot de game eindelijk in de winkels zou komen te liggen. Inmiddels zijn we zover en ik kan met veel genoegen zeggen dat Far Cry 2 een paradijs is geworden voor liefhebbers van een goede, vrije shooter.

Buddy

In Far Cry 2 draait het in grote lijnen om jouw zoektocht naar The Jackal, een kerel die zo vriendelijk was om twee rivaliserende groeperingen, de UFLL en de APR, van wapens te voorzien. Hierdoor ontstond al snel een aardige burgeroorlog met alle gevolgen van dien. Jij belandt daar natuurlijk precies middenin en zodoende mag je voor zowel de UFLL als de APR opdrachten gaan uitvoeren. Helaas ligt het wel voor een groot deel vast welke missies je krijgt en in welke volgorde. Daarnaast zal je ook niet snel met grote keuzes geconfronteerd worden, zoals in een open-wereld game als Fallout 3 bijvoorbeeld wel het geval is. Hierdoor blijft het verhaal nogal op de achtergrond, maar gelukkig doet dit weinig af aan de beleving.

Je hoeft er tijdens je avontuur niet altijd alleen voor te staan, want er zijn maar liefst twaalf buddyโ€™s die je zo nu en dan kunnen vergezellen. Uit een groep van negen van deze personages kan je in het begin รฉรฉn speler kiezen waarmee jij het avontuur van Far Cry 2 zult beleven, de rest kom je later tegen in de game. Ze helpen jou bij je opdrachten, soms moet je hen iets helpen en ze kunnen je te hulp schieten mocht je op het punt staan om het loodje te leggen. Aan de andere kant ben je er ook deels verantwoordelijk voor of jouw buddy in leven blijft, want een gedode vriend zal een paar minuten later niet zomaar weer tot leven komen.

Mooi karakter

Het mooie aan Far Cry 2 schuilt in de algehele structuur en opzet van de game. Naast de gewone hoofdmissie kan je ook diverse kleine aanvullende missies aannemen, die je vervolgens een leuke beloning opleveren. Je lijdt namelijk aan malaria en zodoende dien je met enige regelmaat pillen in te nemen om je gezondheid en conditie op peil te brengen. Daarnaast kan je ook diamanten verdienen om nieuwe wapens te kopen of bestaande wapens te upgraden. Een prima systeem om de game wat meer karakter te geven dan een doorsnee shooter.

Dit mooie karakter komt ook perfect tot uiting in de mogelijkheden die je hebt om missies aan te pakken. Je kunt als een ware Rambo zoveel mogelijk opblazen, genieten van vuur dat door de wind verspreid wordt en met stevige wapens een vijandig dorp uitroeien. Moet je echter een bepaald iemand uitschakelen, een grote leider of ander belangrijk persoon, dan kan het verstandig zijn om pas bij een sfeervol maanlicht in het donker een dorp in te sneaken en vervolgens de klus stilletjes te klaren.

Far Cry 2 beschikt namelijk over een visueel pareltje in de vorm van een prachtige dag- en nachtcyclus. Dit hebben we al in diverse trailers kunnen bewonderen, maar op een mooie HD-tv brengt dit zoveel sfeer en beleving teweeg dat het Afrikaanse gevoel van de game erg goed wordt overgebracht. Heel af en toe zijn er wel kleine technische slippertjes te ontdekken, zoals omgevingen die wat laadtijd vergen.

Leuke levels

De singleplayer weet je al snel 25 ร  30 uur bezig te houden, afhankelijk van je eigen keuzes om veel te verkennen en extra missies aan te nemen. Daar blijft het niet bij, want ook een online multiplayer is aanwezig. Verwacht hier niet spectaculaire of vernieuwende spelmodi, maar wat vooral belangrijk is is dat het prima werkt en erg vermakelijk is.

Dit wordt nog eens aangevuld met een heerlijke map editor, die in alle versies aanwezig is. Je moet er even voor gaan zitten, maar binnen de kortste keren kan iedereen er leuke levels mee bouwen. Dit doe je niet zomaar in een paar minuten, maar je hoeft er niet dagenlang als fanatieke mod-specialist mee bezig te zijn. De functies zijn eenvoudig en overzichtelijk, zodat je met een uurtje prutsen al best een tof level kunt opslaan.

Conclusie

Laten we nu maar eens spijkers met koppen slaan, want als je een beetje het nieuws omtrent games de afgelopen maanden hebt gevolgd, dan weet je dat Far Cry 2 inmiddels in de winkel ligt en een dijk van een game is geworden. Geen moment heb ik Jack Carver of de tropische eilanden gemist. Ubisoft heeft met Far Cry 2 een belevenis neergezet, een Afrikaanse setting vol sfeer en avontuur waar je helemaal in op kunt gaan.

Perfect is de game zeker niet, want de vijanden zijn niet al te slim gemaakt, er zijn irritante controleposten waar je regelmatig langs komt en ook het verhaal is wat aan de luchtige kant. Toch neemt dit niet weg dat je in een prachtige omgeving helemaal los kunt gaan. Voltooi missies stiekem in het holst van de nacht, of zet wat struiken in de fik en laat een compleet dorp uitbranden om chaos te veroorzaken. Allemaal mogelijkheden om je opdrachten te vervullen die jouw avontuur uniek maken.

Daarnaast hebben we nog de multiplayer die niet heel uniek is, maar ook voor genoeg vermaak online weet te zorgen. En als klap op de vuurpijl kent Far Cry 2 nog een heerlijke map editor. Zonder marketingpraat kan vrijwel iedereen in een relatief korte tijd een prachtige map uit de grond stampen. Wellicht dat dit de komende maanden meer tot leven zal komen op de PC, maar ook voor de consoles is het een geweldig extraatje.

 1.   
  GENERAL_DS's avatar

  hele vette game, altijd weer leuk om dat schijfje in mijn console te plaatsen, heerlijk ๐Ÿ˜€

 2.   
  Wouter's avatar

  Topgame, kun je ontzettend lang mee bezig zijn. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Hein_Ajax's avatar

  Het is een mooi spel, maar met multiplayer hoor je harde knallen als het al ver weg is.

 4.   
  assassin_MKA's avatar

  Ik speel dit elke dag,
  Echt een topper !!! 8)

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik snap nog steeds niet hoe deze game nou echt zo super vet kan zijn hoor.

  Ten eerste zijn de vijanden gewoon weer saai kogelvoer. (er zit geen verhaal achter de vijanden)

  Ten tweede hebben free roaming games nooit echt een goed meeslepend verhaal. Altijd wel tussenpauzes waar niks te doen is.

  De grafics zijn wel mooi, maar het gaan natuurlijk om de gameplay en die is in deze game volgens mij niet echt bijzonder verrassend.

  Naar mijn mening weer 1 van de vele standaard shooters ๐Ÿ™

 6.   
  game_expert's avatar

  Ik vind dit gewoon een geweldige game ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 7.   
  Peter Stout's avatar

  turkish_assassin schreef, "Ik speel dit elke dag,
  Echt een topper !!! 8) "

  Sinds wanneer heb je hem dan?

 8.   
  EEkh00rn's avatar

  ZOOOOOO VET

 9.   
  EEkh00rn's avatar

  )GN(-Erik schreef, "Ik snap nog steeds niet hoe deze game nou echt zo super vet kan zijn hoor.

  Ten eerste zijn de vijanden gewoon weer saai kogelvoer. (er zit geen verhaal achter de vijanden)

  Ten tweede hebben free roaming games nooit echt een goed meeslepend verhaal. Altijd wel tussenpauzes waar niks te doen is.

  De grafics zijn wel mooi, maar het gaan natuurlijk om de gameplay en die is in deze game volgens mij niet echt bijzonder verrassend.

  Naar mijn mening weer 1 van de vele standaard shooters ๐Ÿ™ "

  WATTTTTTTTTTTT nooit die cijfers!!!!!!!!!! ๐Ÿ‘ฟ

 10.   
  Bub’z's avatar

  *Loads of erik crap*

  Als ik jouw was, zou ik eerst de game spelen, en dan pas beoordelen.
  Standaard shooters zijn de scripted shooters zoals Call of duty. Daarin is ALLES gescript.

  De game is geweldig. Het verhaal is goed, de missies zijn leuk (al kunnen ze afentoe wel repetief zijn) en de graphics zijn ronduit goed.

  Er zijn inderdaad wel een paar dingen die niet zo goed zijn. Zo staan roei je een outpost uit, en 2 minuten later zijn de mannetjes weer gespawnd. Dat word dus wachten op de patch.
  Verder kunnen de branden wat uitgebreider. Ik bedoel, complete bosbranden zouden wel leuk zijn :p
  Hopen dat de modding-community achter far cry dat voor elkaar kan krijgen.

 11.   
  gappower's avatar

  zalig gwn zowel de single als de mp

 12.   
  Tollos's avatar

  goeie revieuw en ik vind dat je gelijk heb over die irritante controle posten waar je zo vaak langs moet, maar voor de rest een erge goeie game!

 13.   
  Wesseltje1's avatar

  Mooi spel! ๐Ÿ˜€

 14.   
  Jarek's avatar

  Opzich wel een vet spel.
  Maar ik hou toch meer van de “Call of duty serie” als het om shooters gaat.

 15.   
  Machtaman's avatar

  dits spel is in afrika maar ik zie alleen witte mensen? heel soms een zwarte dus niet echt eigenlijk ๐Ÿ˜ณ

 16.   
  Standley16's avatar

  Best game EVAH

 17.   
  ps3 gek's avatar

  ChielB schreef, "Natuurlijk zal niet iedereen het even geweldig vinden. Je moet echt er van houden om je eigen avontuur te maken, genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt en om missies naar eigen inzicht aan te pakken. De een vindt dit super en dan ander wil liever meer door een verhaal gestuurd worden. Ieder zo z’n voorkeur. ๐Ÿ™‚ "

  Ik denk dat deze game wel goed is, maar koop hem niet als het net als bij Assassin’s Creed zo is dat al die vijanden steeds weer terugkeren. Misschien is het ook niet leuk als er uiteindleijk helemaal niemand meer te zien is, maar ik ben nog niet echt overtuigd. Ik heb helaas veel negatieve verhalen gehoord. ๐Ÿ˜ณ Assassin’s Creed was ook een free-roaming game van Ubisoft met hoge cijfers maar in mijn ogen een tegenvaller.

 18.   
  j0rntjuh's avatar

  Deze score is niet mis, maarde orginaliteit vind ik echt goed met dat je pillen moet nemen enzo dat vind ik wel weer mooi van dit spel en alle dingen die je kan doen.

  Perfect spel

 19.   
  Masterchief's avatar

  Heel af en toe zijn er wel kleine technische slippertjes te ontdekken, zoals omgevingen die wat laadtijd vergen.

  Bij de pc versie heb je dat niet ๐Ÿ˜›

  Met vier woorden : Best PC game EVER !!!!

 20.   
  DutchFreeze's avatar

  ik snap dat de meningen uiteengaan van goed tot matig, toch hoor ik bij de gene die dit een supergame vinden 8)

 21.   
  nickykolkie's avatar

  heb hem vorige week donder dag meteen na de release in nederland gekocht precies toen de winkel open ging is het allemaal waard

 22.   
  PicanteSemmy's avatar

  UBER VETTE GAME

 23.   
  pepijn112's avatar

  echt een top game zeker de multiplayer is echt vet

 24.   
  Sarge's avatar

  heb hem net bij men vriend gespeelt en ik denk dat ik nog wat vaker ga langsgaan bij hem ๐Ÿ˜€

 25.   
  Uchiha linkz's avatar

  fary cry 2 is een van de beste schooter dit jaar. xD

  ik vindt het grafische een top game en de afrikaanse songs zijn zeer vermakelijk. xD
  ik vindt het thema van de jackal en afrika en de 2 partije die elkaar afmaken een goed idee dus qua originaliteit is dit ook helemaal top dus geef ik hem een 9 heb deze game 8dage en ben nog maar 12procent in de game xD

 26.   
  BartG's avatar

  Farcry 2, een van de beste games die ik ooit heb gespeeld (samen met de Half Life serie).
  Een originele setting, in Afrika, ongelofelijk goede engine, op de pc geen laad tijden tijdens het gamen, heerlijk!

  Het zijn spannende missies, en het is geweldig om met je vlammenwerper een savanne af te branden!

  Moet helaas bekennen al 2 zebra’s per ongeluk te hebben dood gereden ๐Ÿ™

  Het enige nadeel is, wat ook al in de tekst werd aangegeven, die chekpoints overal. Erg iritand, om constant iedereen te moeten afschieten als je naar een missie aan het rijden bent.

  Maar al met al een super-game!

 27.   
  BartG's avatar

  Spectorbass schreef, "Ik vind hem erg vet. Alleen die wapens die telkens vastlopen, daar krijg ik wel het vliegende schijt van, vooral omdat je vijanden er geen last van lijken te hebben."

  Dan moet je bij een wapenshop nieuwe kopen, en die blijven in het ‘voorraad hok’ hangen, dus zo heb je telkens nieuwe wapens. De wapens van de tegenstanders zijn altijd oud er verrot, en die lopen vaak vast.

 28.   
  JonsoN's avatar

  super spel Alleen ja zoals de meesten die stussenposts vervelend vinden, vind ik dat ook.. ๐Ÿ™‚ maar zeker beste shooter dit jaar!

 29.   
  Alias's avatar

  Mooie review. 8)

  Zelf vind ik het een heerlijke game om te spelen, lekker avontuur in Afrika. De speelbaarheid vind ik goed de game (Dunia engine) loopt lekker soepel hier. De gameplay vind ik anders wel mooie toevoegingen hebben, zoals bijvoorbeeld de wonden die je krijgt en dan moet verzorgen of een wapen wat blokkeert of zelfs begeeft bij langdurig gebruik. Het vuurtje stoken had wat mij betreft net wat beter uitgewerkt kunnen worden; je maakt mij niet wijs dat wanneer je een molotov in het droge gras gooit met een briesje dat het na enige tijd uitgebrand is. Het beeld is niks om over te klagen mooie beelden die goed gedetailleerd zijn. Conclusie: Een mooie game die op sommige punten wel wat patches kan gebruiken. Bijv. vijanden die na enige tijd respawnen, of een vuurtje wat relatief snel uit gaat. Verder een erg mooie game al is het misschien lastig dat de vijanden altijd sneller rijden als jij, maar verder een mooie game die zijn geld toch wel waard is. Zeker als je naar de uitgebreide Editor kijkt die gebruikersvriendelijk is. Al duurt een piramide uit de grond knallen wat langer als je eerst denkt.

 30.   
  Leon 2.0's avatar

  Zeer goede game, tot nu toe de beste van 2008 imo.
  De malaria en het jammen van wapens is goed uitgevoerd evenals het verzorgen van wonden, je hoeft het bijna nooit te doen als je het slim speelt.

 31.   
  Rickass93's avatar

  Goeie review! Lijkt me zo’n vet spel! Ik hoop zo dat ik de prijsvraag win! ๐Ÿ˜ณ

 32.   
  Dy-88's avatar

  ik heb hem hem gespeelt, en is zeker harstikke gaaf. ene lust voor elke gamer en het is waar dat je houd er van of je houdt er niet van en ik hou ervan KOPE kope kope!!! dit wordt zeker een van de beste toppers dit najaar ik ben benieuwd! 8)

 33.   
  Dy-88's avatar

  turkish_assassin schreef, "Ik speel dit elke dag,
  Echt een topper !!! 8) "

  eerst zei je nog bij The Boss trailer dat je het niks vond ๐Ÿ˜› dat je het niet echt boeit, maar mensen kunnen van meningen veranderen…. 8)

 34.   
  delta62's avatar

  Leuke game, maar ik ga voor gears 2! Nog maar een weekje!

 35.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  3x niks

 36.   
  Mv-Highway's avatar

  ik ben hem nu aant downloade ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜›

 37.   
  BartG's avatar

  jojomeister schreef, "3x niks"

  want? geef dan is even argumenten ๐Ÿ˜‰

 38.   
  Overload14's avatar

  mss gak em toch kope

 39.   
  bubelss's avatar

  ik heb hem ook al een paar weken en moet zeggen dat ik nog steeds onder de in druk ben het is gewoon de bese PC game

 40.   
  forzaa's avatar

  vind deze game echt super ๐Ÿ˜€
  vooral de multiplayer!! heb noch nooit zo een fijne multiplayer gespeeld 8)
  de singeplayer begint na een paar missies even saai te worden
  dat rijden de hele tijd ๐Ÿ‘ฟ
  en vooral dat als je een kruispunt voorbij rijd er de hele tijd auto’s achter je aan rijden die sneller als de jouwe zijn
  maar de game blijft alsnog fijn vooral het beeld ๐Ÿ˜†

  ik zit nu ongeveer 35procent ver
  ik heb wel zo vrienden die u helpen als je dood bent
  maar waar kan je echte bondgenootschappen aangaan?(als dat gaat)???
  zeg gewoon de stadsnaam en ik vind het wel ๐Ÿ˜€

 41.   
  Croaches's avatar

  Ik heb dit spel, ben al op 96%!!! echt een topgame, moet je zekr halen ๐Ÿ˜› 8)

 42.   
  Bello 2185's avatar

  Ik ben er gewoon verslaafd aan zo goed is het! ๐Ÿ˜›
  Alleen als je iemand neerschiet met je sniper en hij leefd nog dan pakken die andere gasten hem bij mij nooit op. ๐Ÿ˜• Hij hinkelt altijd zelf weg.

 43.   
  EszeOi's avatar

  Het is wel jammer dit had zo een vette game kunnen worden, maar er zijn gewoon te veel minpuntjes zoals bv. als ik sneaky op een berg sta te sniperen dat ze me gelijk zien of de guardposten ook zo vervelend.Het richten werkt ook niet echt altijd even lekker en ik heb af en toe wel moeite het zien vanaf welke kant ik beschoten word.
  Het lange asftand rijden is ook zo vervelend die jeeps rijden niet zo snel en onderweg naar je bestemming moet je al weer een paar keer stoppen om een jeep neerteschieten of je komt weer langs een guardpost die je 5min geleden had opgeruimd maar er staan alweer mannetjes.
  En als ik op me bestemming ben en ik ga dood heb ik niet altijd zin om weer vanaf me laatste save point tien min. onderweg te zijn. Ik speel hem op hardcore af en toe kan die best moeilijk zijn.
  maar genoeg leuke andere dingen in het spel die het spel hartstikke cool maakt. 8)

 44.   
  markusmeijer's avatar

  Hoe kan je die medicijnen in nemen? ik ga de hele tijd dood ๐Ÿ˜•

 45.   
  Yann's avatar

  Masterstef schreef, "dits spel is in afrika maar ik zie alleen witte mensen? heel soms een zwarte dus niet echt eigenlijk ๐Ÿ˜ณ "

  Verstand A.u.b gebruiken..

  In afrika zijn ook nederlands/amerikanen/duitsers/russen.. zijn die allemaal zwart? Nee! Nou dan..

  Dus NL-Vs Black :S

 46.   
  Yann's avatar

  LelijiK? zeggen sommige dat? Omg ga dan eye toy of singstars spelen ofzo… Is zo ontigelijk vet..!

  Ik raad Iedereen IEDEREEN! aan om dit te kopen.
  Echt waar.. als er ooit een 3 komt.. dan ben ik de eerste die hem koopt xD beter kan het bijna niet ๐Ÿ˜€

  Originalteit – geef ik eigelijk 7,5 kijk call of duty enzo lijken allemaal op elkaar dus ze zouden niet lang moeten nadenken hoe ze dit maken..
  Originalteit kan je gewoon geen 10 geven.. en zijn altijd games die er op lijken dus een 8
  Verder 9/10

  GrGr ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 47.   
  gamerfreak23's avatar

  wat een game lijkt me beter dan gears of war 2 en call of duty 5 weet ik zo net nog niet
  maar het is gewoon een supervette shooter die zeker aan te raden is

  een van mijn favorite shooters

 48.   
  Ika Q's avatar

  Ik geef toe, de graphics zijn waanzinnig. Geluid is helemaal top en de AI is ook niet slecht. Als je je geroepen voelt om constant in je auto rond te scheuren om steeds (bijna dezelfde) simplistische missies te voltooien, dan is dit je game! Ik heb zelf het idee dat de ontwikkelaars nadat de basis gelegd was (graphics, sound en AI) de boel behoorlijk hebben afgeraffeld met als resultaat een zeer repetitieve game… Erg jammer want hij had zeker game van het jaar kunnen worden maar is dat nu zeker niet voor mij. Komt niet eens in de buurt…

 49.   
  nanathan's avatar

  heb em nog maar net mar de map editor is echt wel vet.
  Duurt wel even om een mooie map te maken maar als ie af is geeft het je veel voldoening.

 50.   
  Yann's avatar

  Als je naar missies rijd moet je eerst vanalles doden etc. verder wel chill maar het is wel echt in het echt zeg je ook niet van o niet shieten ik rij eerst ff naar missie ๐Ÿ™‚

 51.   
  Ken2BE's avatar

  Veel zeggen dat al die wachtposten in de weg staan,maar pak dan toch de bus en meestal kun je er gewoon omrijden.
  En de explosies zijn gewoon af.En zoveel verschillende wapens!!! 8)
  Maar 1 van van buddies was zwaar gewond en dan kon je kiezen of je hem wouw healen of uit zijn lijden verlossen.en toen wouw ik hem healen maar dan moest je op LB (xbox) drukken.ik deed dat maar toen haaldd ik mijn geweer boven en verloste ik hem uit zijn lijden.Ook al meegemaakt?Zeg dan eens wat je moet doen.

 52.   
  gamerke.'s avatar

  j0rntjuh schreef, "Deze score is niet mis, maarde orginaliteit vind ik echt goed met dat je pillen moet nemen enzo dat vind ik wel weer mooi van dit spel en alle dingen die je kan doen.

  Perfect spel"

  die pillen zen just vervelend … ๐Ÿ˜†

 53.   
  Yann's avatar

  Hee..

  Heb Far Cry en Ca ll of duty..

  Far Cry 2 is mooi.. maar online? is het niks
  Solo is oke.. maar heletijd de zelfde missies

  Twijfel je? Far Cry 2/Call of duty -World at war

  Koop call of duty.. Solo is leuker
  En online is zo vet! heb 4 dagen call of duty heb far cry niet meer aangeraakt :S

  Gta is ook leuker als far cry!

 54.   
  Xtremie's avatar

  Geweldig spel mooi Landschap, Fantastische graphics, Leuke missies…Nuff said 8)

 55.   
  the king of games's avatar

  echt een super spel, AI is niet sterk op easy maar wordt steedsbeter hoe zwaarder de moeilijkhijdsgraad, graphics schitterend, coole wapens, vrijheid, goede multiplayer, KORTROM TOP GAME!

 56.   
  P.M.'s avatar

  Los van de grafische pracht vind ik er niks aan. Gameplay verveelt al na 30 minuten.

 57.   
  studio dewolf's avatar

  Er is groot verschil tussen deel 1 en deel 2 vooral de sfeer. De nadeel is de post die altijd schieten naar mij.

 58.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  Vet cool, een video kaart van 512 mb in je pc is dan wel nodig (8800) 8)
  Vooral niet kopen als je een 256 mb kaart hebt met 6150. ๐Ÿ˜ฅ

 59.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  Als je de game wild kopen lees dit!

  Te langen rijs tijden + in te veel games gebruikt soort verhaal.
  Wel het mooisten beeld van explosie van allen games tot nu toe.
  Als je een betje ivesteert in een goeden guluits instalatie heb je ook 5* geluid.

  Ook veel keuzen uit wapens,wel jamer dat de ak-47 best stom in de game is gezet.

  Als je deze game wild kopen moet je of een top pc hebben een 360 of een ps3.
  persoonlijk vind ik het geluid – der op de 360 en ps3.

  Nou denk je meschien die eland daar is wel erg slecht aan het tikken over deze top game
  (of hij heeft totaal gelijk)ik kan je er van verzekeren dat er meer in had gezeten.

  ps.schrijf a.u.b een reactie hier op!

 60.   
  Overload14's avatar

  Ik vind em een top game ๐Ÿ˜€ het enige lastige is idd het lange rijzen + er is geen balans in Multiplayer

 61.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  ”Overload14″ schreef, "Ik vind em een top game ๐Ÿ˜€ het enige lastige is idd het lange rijzen + er is geen balans in Multiplayer"

  nou besten gn die hard dan heb moet jij eens call of duty of zo iets kopen ik denk dat jij dan nix anders meer wild.als je dit al leuk vind ๐Ÿ˜†

 62.   
  micha2608's avatar

  Dijk van een spel. Knallen van de eerste tot de laatste minuut. De graphics zijn oogverblindend mooi alleen j

 63.   
  THE-DUTCH-GUY's avatar

  ”micha2608″ schreef, "Dijk van een spel. Knallen van de eerste tot de laatste minuut. De graphics zijn oogverblindend mooi alleen j "

  hoe zo j bedoel je jerrel of ja ????

 64.   
  Selective93's avatar

  Te grote afstanden en alleen maar posten.

 65.   
  thermometer4's avatar

  ZEER gruwelijk spel en grafisch ook prachtig alleen de vijanden zijn een beetje dom maar dat maakt nix uit bederft de pret echt niet!

 66.   
  JenteHannes's avatar

  supergoe spel, wel jamr geen story mode in co-op
  Omgeving vink egt zot schoon en goe gdn, speel der egt veel te veel op ๐Ÿ˜›