Gamersnet.nl

GamersNET: dé gamecommunity van de Benelux!

Wat is nou DE place to be op het gebied van gaming? Waar vind je iedere dag weer het laatste nieuws, de beste reviews, coolste demos, nieuwste trailers, meest verse previews, listige cheats, leukste prijsvragen, gezelligste forum (en zo kunnen we nog wel even doorgaan)? Het antwoord is natuurlijk: GamersNET! Al jarenlang steken wij de handen uit de mouwen om jullie van de bovenstaande opsomming te voorzien. Tijd om aan iedereen te laten weten wie nu echt de titel grootste gamesite van de Benelux verdient!

De grootste!

Gameblad Chief heeft namelijk een wedstrijd georganiseerd voor de meest vooraanstaande gamecommunities in de Benelux. Het zal geen verrassing zijn dat GamersNET tot de genomineerden hoort. Het principe is heel eenvoudig: Chief heeft een poll opgesteld, waar iedereen één keer mag stemmen. Door éven je keuze te laten vallen op GamersNET en even je emailadres achter te laten doe je al mee. Laat iedereen maar eens een poepie ruiken en zien waarom jij iedere dag weer terugkeert naar GamersNET!

Wat moet je doen!?

Even stemmen natuurlijk! De hechte gamecommunity die GamersNET is wordt natuurlijk door jullie, de bezoekers, gemaakt. Daarom staat er natuurlijk ook iets tegenover: door mee te doen maak je kans op €3000,- aan schitterende prijzen. Bovendien verloten we twee jaarabonnementen op Chief onder de GamersNET-stemmers! Laat daarbij dan je emailadres achter bij je keuze zodat er contact met je opgenomen kan worden wanneer je in de prijzen valt. Één keertje stemmen is voldoende.

Hoe doe ik mee?

Heel simpel: KLIK HIER!!!