Vrouwelijk schoon op GameXpo 2005

Games zijn een grote bron van vermaak voor veel mensen. De GameXpo was weer erg leuk: we zagen de Xbox 360, een hele zwik nieuwe spellen en stapels goodies. Maar er was meer te zien…

Zoals op iedere zichzelf respecterende beurs zijn er mooie vrouwen ingezet om producten aan de man te brengen. Een slimme marketingtruc? Ach, who cares? We besloten de dames maar eens vast te leggen op de foto en het resultaat te publiceren op GamersNet.

Om het geheel wat spanning te geven hebben we een kleine contest bedacht. Jullie mogen via deze link de leukste, origineelste of mooiste game-babe kiezen. De foto’s zijn genummerd en het nummer staat boven de betreffende foto. Mochten er meerdere babes op één foto staan geef dan ook aan welke je bedoelt met links, rechts, 2e rechts of 2e links.

De winnares zal binnenkort op GamersNet bekend worden gemaakt. De leukste en origineelste reacties zullen we ook publiceren. Geef een goede motivatie en wees duidelijk om welke dame het gaat. Dus… kijk snel en beslis!

Het mag duidelijk zijn dat onbeschofte of respectloze opmerkingen niet getolereerd zullen worden op GamersNet!

De dames

1

Bij binnenkomst werden wij direct zelf gevraagd om op de foto gezet te worden. Natuurlijk wilden we dat, maar we konden het natuurlijk niet laten om zelf ook even een plaatje te schieten.

2

Daarna werden we aangeschoten door een meisje die daar namens een Nederlandse bank stond en ons vertelde over een spaarrekening. Al snel hadden we haar in een t-shirt van GamersNet gehesen en op de foto gezet.

3

Ook haar collega’s mogen natuurlijk niet ontbreken:

4

5

De dames van Electronic Arts wilden graag op de foto voor ons. Dat kwam mooi uit, want wij wilden ze graag op de foto!

6

Ook de vrouwen van Games Guide waren meer dan vriendelijk. Ik heb vier keer een folder aan moeten nemen, maar we hebben de foto!

7

Deze meisjes van Xboxworld waren denk ik de jongste ‘werknemers’ op de beurs. Foto’s mochten alleen voor het grote reclamebord, flauw hoor…

8

Het verhaal van een standmedewerkster. Eerlijk gezegd durf ik niet meer te zeggen van welk bedrijf ze was… Paradixxidoxi? Digidaxipox? Pimiroxxie?

9

Een prima voorbeeld van ‘dressed to kill’, we waren onder de indruk! Ik heb verschillende foto’s met crewleden die dicht bij deze twee dames staan. Verdacht.

10

De hele dag op rolschaatsen en zo blijven lachen! Een prestatie op zich.

11

Met z’n vieren zijn ze nog leuker! Aanhaken mocht niet helaas.

12

De promotiedames van Xbox360…

13

.. onze Paus hoorde daar niet bij trouwens..

14

Dit moet toch dé aantrekkelijkste DJ ter wereld zijn. Ik vond haar muziek erg goed, maar ik was vooral erg onder de indruk van haar spontaniteit. Ze staat bekend onder de naam Eno-C en was ingehuurd door Microsoft om op de Xbox 360-stand te draaien.

15

16

Eh… ik heb eigenlijk geen idee van welk bedrijf zij was, maar het is een leuke foto!

17

Na even twijfel wilden ook deze dames op de foto, gelukkig maar.

18

De Nintendo DS stand zat vol met kinderen, maar gelukkig kregen we de -met gameboys behangen- medewerksters wel op de foto.

19

Deze mooie vrouwen mochten we natuurlijk niet missen!

20

21

Deze dames kwamen we tegen op de HCC dagen, die samen met de GameXpo werd georganiseerd.

22

Ze had eigenlijk niks te maken met de beurs, maar ik moest deze schoonheid gewoon op de foto hebben!

23

AMD had een groot aantal medewerkers, die stuk voor stuk erg aardig waren. Netjes na een harde dag werken.

24
25

26

MSI had verreweg de meest uitbundige kledij uit de kast getrokken:

27

Na wat overredingskracht wilden ook de dames van Intel op de foto. Ik heb moeten beloven dat ze niet al te pikant werden. Hmmzz…

28

Tja, de krant hoefde ik niet, maar de foto des te meer. Wat je nou toch met een krant moet op een games-beurs?

29

Gamez had zo zijn eigen manier van verleiden…

30

..en het werkte..

31

Creative koos voor een mix van Nederlandse vrouwen en Belgische heren in de stand. Vraag me niet waarom, maar voor de foto was de keuze snel gemaakt. Daarnaast hebben we nog een leuk gesprek met haar gehad. Een onvervalste gamester met een mooie lach!

32

De dames van de ‘grappige t-shirt’ stand waren erg aardig en waren in voor een foto. Leuke shirts dames!

Een lange dag verder…

De GameXpo was een geslaagd evenement, maar ik was een beetje afgeleid. Welke games waren er ook al weer? En hoe heet die nieuwe console nou? Playstation 360? Ach, wat maakt het ook allemaal uit, je hebt collega’s om op te letten. Laat mij nou maar lekker fotootjes maken. Bij deze wil ik alle dames bedanken voor hun meer dan vriendelijke medewerking, tot volgend jaar!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren