Racing Evoluzione

Van de makers van de Screamer en Superbike-reeksen komt er nu een nieuwe game voor de XBOX getiteld: Racing Evoluzione. Deze game, die 7 februari uit zal komen, zal je de controle geven over een eigen raceteam. Je moet zelf sponsors regelen, je eigen motoren inkopen en natuurlijk zorgen dat je races wint! Deze game, die eigenlijk een mengelmoes is tussen een sim (het team-management gedeelte) en een arcade (de racer zelf), zal zeer vooruitstrevende graphics hebben, maar bevat ook tegenstanders met een uitstekende AI tijdens de races.

Het leuke van deze game is ook dat de automodellen verre van realistisch zijn. Inforgrames heeft namelijk een wedstrijd georganiseerd waarin iedereen een zo leuk mogelijk ontwerp van een auto kon opsturen. Op deze manier zal de game nu 40 verschillende en zeer uiteenlopende wagens bevatten. En wat het nog leuker maakt, is dat je zelf ook naarmate de game vordert je eigen auto’s kunt veranderen van uiterlijk. Dit kost natuurlijk wel geld, maar als jij zorgt dat je regelmatig wint, dan moet dit geen probleem zijn!!

Deze game zal mooier en uitgebreider zijn dan de grote kaskraker Project Gotham Racing en zal vele XBOX bezitters weer doen genieten van de prachtige graphics die Microsoft’s console mogelijk maakt. Hieronder staan een aantal zeer interessante goodies om je nog eens te orienteren, voordat je deze game over ruim een week zeker zal aanschaffen!!

Check voor de nieuwste screenshots de balk aan de rechterzijde.Racing Evoluzione Movie Trailer:

High res
Low res (10 mb)


Wallpapers:Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren