Het Najaarszonnetje van 2002

De zomertijd lijkt tot een einde te komen. De temperaturen vliegen omlaag en het najaarszonnetje zal binnenkort ook verdwijnen achter de wolken. Het regenseizoen is in opkomst en het zal niet snel ophouden met regenen. Als vieze nasmaak moet het huiswerk ook nog eens gemaakt worden, maar gelukkig is deze tijd wel de beste tijd voor de echte gamer. Nu het weer buiten vergeten is, zal de computer of console weer overuren draaien!

Het najaar
De herfst en winter komen eraan en natuurlijk zullen er vele nieuwe spellen op de markt worden uitgebracht. Het najaar en de winter zijn namelijk de belangrijkste tijden voor de spelmakers. Goede tijden voor de game industrie, aangezien veel mensen binnen zitten en vaak meer vrije tijd te besteden hebben. Natuurlijk moeten we ook verder kijken dan alleen computers. Ook de filmindustrie zal op volle toeren draaien met dit weer! Wat dacht je bijvoorbeeld van Lord of the Rings deel 2?. Deze film zal zeker ook een grote hit gaan worden deze winter.

Warme winter games
Games als The Sims en Warcraft 3 doen het altijd erg goed bij de meeste gamers. The Sims is bijvoorbeeld een typisch gezinsspel waar jongens en meisjes hun plezier in kunnen vinden. Zelfs sommige ouders wagen zich nog wel eens in het land van de Sims of maken een pretpark in Rollercoaster Tycoon. Natuurlijk zullen er ook veel games het licht zien en voor het eerst de verkoop in gaan. Een eenvoudig voorbeeld is Super Mario Sunshine die zeker een grote hit zal gaan worden op de Gamecube. En het spel Rollercoaster Tycoon 2 ziet in oktober ook het licht.

Gebeurtenissen uit de praktijk!

Uit de praktijk weet ik dat speakers van de computers of tv’s veel te voorduren zullen krijgen, met de teksten als “Roger that” en “Cover me” heb je wat, maar als je: “It’s me Mario” hoort is het een dolle boel in huis “Haha“. Het is en blijft erg leuk zolang het maar niet teveel overlast geeft. Verder zal je meemaken of je ouders blij moeten zijn dat jij weer urenlang achter een beeldschermpje zit te gamen, maar dit mag de pret niet bederven. Verder is het nog wel eens vechten geblazen, wanneer je thuis nog broers of zussen hebt rondlopen. Wie is nu aan de beurt op de computer? 😉

Afsluiting

Gamersnet zal deze winter er ook weer bij zijn! We zullen de gamer van de nieuwste dingen op de hoogte houden en natuurlijk zoveel mogelijk spellen bekritiseren in onze reviews! De bakken koffie zullen zeker weer goed van pas komen om tot diep in de nacht te kunnen gamen of schrijven. Verder hopen wij jullie steun te krijgen om deze winter door te komen! “Roger that, over en uit”

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren